Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd

Opvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Er bestaat een script die het filter weghaalt voor veel foto's, je kan het via greasyfork met tampermonkey downloaden. Mocht iemand daar interesse in hebben.
  Reageer

  #2
  De filter of wel censuur is werkelijk belachelijk slecht! Werkt gewoon NIET? Zeer zeer zeer amateuristisch
  Reageer

  #3
  Ik plaats niet vaak iets en reageer eigenlijk nooit op berichten, maar ik wil nu toch wel even iets kwijt over dat filter. Volgens jullie werkt het filter nu beter en worden er bijna geen fouten meer gemaakt. Dit is absoluut niet het geval. In heel veel topics worden nog steeds veel volledig onschuldige foto's achter het filter geplaatst. Het filter werkt dus nog steeds niet op de juiste manier.

  Groetjes
  Flintstone
  Reageer

  #4
  Hoi ik ben nieuw hier en heb een voorstel topic geplaatst. Gr. Leo
  Reageer

  Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd
  Dankzij jullie feedback hebben we het filter op het forum een stuk beter kunnen finetunen: 'onschuldige' foto's blijven nu gewoon zichtbaar.

  Omdat Mannenzaken leeft van advertentie-inkomsten, en onze grote collectie 'pikante' foto's daarin regelmatig voor problemen zorgen, moesten we noodgedwongen een foto-filter voor expliciete beelden op ons forum instellen. De reacties waren (begrijpelijk) wisselend. Zeker omdat hij nog niet helemaal vlekkeloos werkte. Soms werden onschuldige foto's tóch gefilterd. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Dankzij jullie feedback en de in de tussentijd verkregen data hebben we het filter nu kunnen verbeteren.

  Filter op forum maakt nu minder fouten

  Snel bleek dat het filter een tikkeltje te scherp stond afgesteld: soms werden totaal onschuldige plaatjes toch aangepakt. Inmiddels hebben we het filter beter kunnen finetunen, waardoor nu alleen het bekijken van écht 'pikant' materiaal één klik extra kost. Deze nieuwe instelling geldt voor alle toekomstige foto's én voor materiaal dat de afgelopen drie maanden gepost is.

  Bedankt voor je feedback! In de tussentijd blijven we natuurlijk op de uitkijk voor verbeterpunten. Als je toch nog iets vreemds tegenkomt, stuur ons dan vooral een mailtje of PM.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
2 reacties
134 views
Laatste bericht
4 reacties
286 views
Laatste bericht
0 reacties
130 views
Laatste bericht
3 reacties
2k views
Laatste bericht
4 reacties
510 views
Laatste bericht
57 reacties
3k views
Laatste bericht
2 reacties
277 views
Laatste bericht
3 reacties
918 views
Laatste bericht
Werken...
X