Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Boobies van het Jaar 2020

Opvouwen
Forum
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  De hittegolf in augustus heeft heel wat mooie uitzichten opgeleverd!  Het Duitse boulevardblad Bild brengt de koninklijke boobies van Maxima (cup 80B) op vakantie in Griekenland in beeld.  Tijdens het spelevaren draagt ze een sexy, zwarte, strapless bikini! (67 likes)  Romy Monteiro (80C) draagt net zo'n verleidelijke bikini.

  Pikante foto
  Klik om te bekijken


  Haar boobies zijn zo groot dat ze er bijna helemaal uitpuilen (8 likes).  Emma Deckers kwam in juli binnen op de 18de plaats, maar de bikini die ze in augustus in het Spaanse Marbella draagt, valt nog meer in de smaak. De talentvolle dochter van Daphne Deckers bereikt daarmee de top 5 van de Boobies van het Jaar. (49 likes)  Halina Reijn (75C) vermaakt zich in haar zwarte bikini aan de Côte d'Azur (8 likes).  Olcay Gulsen (70B) hoedt een schaapskudde bij Het hek is van de dam. Hebben die schaapjes een mazzel met zo'n uitzicht! (14 likes)

  Pikante foto
  Klik om te bekijken


  Chantal Janzen (75C) laat bij het aanpassen haar topje nét iets te ver zakken. Is deze nipplegate opzet of niet? (41 likes)

  De nieuwe tussenstand voor de Boobies van het Jaar:


  1. Marlijn Weerdenburg 70 likes

  2 Koningin Maxima 67 likes

  3. Sensi Lowe 50 likes

  4. Emma Deckers 49 likes
  5. Chantal Janzen 41
  5. Miljuschka Witzenhausen 41
  7. Marieke Elsinga 36
  8. Yolanthe Cabau van Kasbergen 35
  9. Claudia Schoemacher-Van Zweden 33
  9. Sylvana IJsselmuiden 33
  11. Viktoria Koblenko 25
  11. Hélène Hendriks 25
  13. Michaella Krajicek 20
  14. Linda de Mol 19
  15. Sharon Pieksma 15
  15. Susan Smit 15
  17. Olcay Gulsen 14
  18. Emma Wortelboer 11
  19. Anna Nooshin 10
  19. Beertje van Beers 10
  19. Doutzen Kroes 10
  19. Heleen van Royen 10
  19. Inge de Bruijn 10
  19. Katja Schuurman 10
  19. Lisa Vol 10
  19. Pip Pellens 10
  27. Britt Dekker 9
  27. Sylvie Meis 9
  29. Gaby Blaaser 8
  29. Halina Reijn 8
  29. Romee Strijd 8
  29. Romy Monteiro 8
  33. Dee van der Zeeuw 7
  34. Monique Westenberg 5
  35. Imanuelle Grives 4

  Aangepast door Booplover; 5 september 2020, 22:44.
  Reageer

  #2
  Met de versoepelingen van de coronamaatregelen zijn ook onze babes in juli helemaal los gegaan. We werden bedolven onder de deels ontblote boobies, in alle soorten en maten.  Het hele land is in rep en roer als Linda de Mol (cup 80C) in bikini op de cover van haar eigen magazine staat (19 likes).  Celebrity Claudia Schoemacher-Van Zweden (80G) krijgt met haar buitenaardse rondingen in de LINDA nog veel meer waardering (33 likes).  Heleen van Royen (75D) is ook lekker 'body positief' bezig. Hoewel het begin juli nog bepaald geen strandweer is, trekt ze een bikini aan om haar voortreffelijk gerestaureerde voorgevel te showen (5 likes).  Collega-schrijfster Susan Smit verkiest een vakantie in Frankrijk. Bij haar is alles nog echt, maar niet minder fraai, zoals ze in deze bikini laat zien (15 likes).  De liefde tussen Monique Westenberg en André Hazes lijkt op een ver vakantie-eiland te zijn opgebloeid. Monique smult op het bountystrand van een cococsdrankje, terwijl André van haar cocosnoten geniet (11 likes).  De hoogzwanger Katja Schuurman (70D) zet op Instagram haar omvangrijke boobies ook in het zonnetje. Haar dochtertje Sam noemt ze ‘Ollie en Bollie’. Katja is er zelf ook door gefascineerd: "Ze transformeren momenteel van sensuele rondingen naar praktische melkfabrieken." (9 likes)  Koningin Maxima (80B) verschijnt tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie met een vorstelijk decolleté (27 likes).  Puck Moonen bereidt zich voor op het wielerseizoen in een transparante, sexy sportbeha (15 likes).

  Pikante foto
  Klik om te bekijken


  Tijdens het filmen zoomt Dee van der Zeeuw lekker in op haar enorme dubbel-Dee-cups (7 likes).  Na haar drugs-escapades gaat het gelukkig weer wat beter met actrice Imanuelle Grives (75C). Haar ronde boobies werken ook verslavend, zoals op Instagram is te zien (4 likes).  Emma Deckers heeft haar eerste filmrolletje te pakken. Met hetzelfde, weelderige lichaam als moeder Daphne wordt ze vast ook nog eens een Bondgirl (10 likes).
  Aangepast door Booplover; 3 september 2020, 11:56.
  Reageer

  #3


  Ter ere van het 20-jarig bestaan van FHM (For Him Magazine) doet Yolanthe Cabau van Kasbergen (75C) in juni haar ‘meest sexy shoot ooit’ (35 likes).

  Pikante foto
  Klik om te bekijken


  "Nee, ik heb geen zwarte t-e-p-e-l-s-", legt Viktoria Koblenko (70D) uit als ze deze verleidelijke beha draagt (25 likes).

  Inge de Bruijn (75B) is blij dat ze weer een restaurant mag bezoeken en viert dat uitbundig met een nóg uitbundiger decolleté (10 likes)  Susan Smit blijft toch liever nog thuis. De schrijfster toont in de tuin haar twee kippen, maar ook haar twee prachtige borsten. Dat maakt samen vijf chickies (11 likes).  Het favoriete stuk fruit van Romee Strijd (70B) is avocado, laat ze op Instagram weten. De baby die in de buik van het topmodel groeit, heeft op dit moment precies dat formaat.  Haar boobies groeien zo te zien aardig mee (8 likes).
  Aangepast door Booplover; 3 september 2020, 12:05.
  Reageer

  #4
  De versoepeling van de coronamaatregelen is pas sinds een paar dagen ingegaan. Gelukkig waren onze babes in mei ook al bereid om ons met leuke kiekjes van hun boobies te laten genieten.

  N

  Sylvana IJsselmuiden (cup 70C) wordt door FHM (For Him Magazine) uitgeroepen tot 'Mooiste vrouw van Nederland van 2020'. De imposante boobies van deze Friese schone hebben daar zeker toe bijgedragen (38 likes).  Yolanthe Cabau van Kasbergen (75C) heeft in het coronatijdperk geluk en mag voor een fotoshoot in de Grazia naar een tropische bestemming. Het luchtige truitje zorgt ervoor dat haar boobies goed worden geventileerd (22 likes).  Beertje van Beers (70D) weet ook dat ventileren in deze coronatijd belangrijk is en doet net zo'n luchtig jurkje aan (10 likes).
  Hélène Hendriks doodt de tijd met het maken van een schilderij. Onze aandacht gaat echter meer uit naar haar Rubensachtige rondingen (20 likes).  Michaella Krajicek ziet ondertussen haar vakantie in duigen vallen. De ex-tennisster bruint haar boobies dan maar thuis in de tuin (20 likes).  Sylvie Meis (75B) vertelt bij de tv-show Hoge Bomen openhartig over haar leven. Het gesprek met Jeroen van der Boom gaat bijna net zo diep als als haar decolleté (9 likes).  Doutzen Kroes (75B) doet na vijf jaar de laatste shoot voor ondergoedmerk Hunkemöller. Het is gelijk de allermooiste! (10 likes)
  Aangepast door Booplover; 6 juli 2020, 14:46.
  Reageer

  #5
  Het coronavirus weerhoudt onze babes er gelukkig niet van om ons in deze barre tijden met hun vrouwelijke rondingen op te vrolijken.  Miljuschka Witzenhausen (cup 70B) is verliezend finalist bij Wie is de Mol? Nog net voor de lockdown is de ontknoping op tv. Het ‘plus-size’ model steelt daarbij de show met het diepste decolleté van alle Mol-deelneemsters ooit! (41 likes)  OG3NE mag niet meer optreden en geeft liveconcerten via de webcam. Met haar fraaie decolleté zorgt Lisa Vol (what's in a name) voor een beetje zonneschijn (10 likes).  Beertje van Beers (70D) draagt speciale mondkapjes, die bij haar badkleding passen. Ze hoopt die op een dag weer zonder gezichtsmasker op een overvol strand te kunnen dragen (8 likes).  Marieke Elsinga (75D) doodt de tijd in badpak op haar dakterras. "Even een Zweeds puzzeltje doen met de vriendinnen", schrijft ze er op Instagram bij . Alleen zitten haar twee kanjers bij lange na geen anderhalve meter uit elkaar (30 likes).  Britt Dekker (70C) vrolijkt ons ook op met een selfie van haar goddelijke lichaam (9 likes).  Miss Nederland 2019 Sharon Pieksma (70E) waagt zich buiten op een strand om haar nieuwste bikini te showen (15 likes).


  Pip Pellens draagt dezelfde bikini als haar zus, laat ze op Instagram weten (10 likes).
  Aangepast door Booplover; 15 juni 2020, 14:33.
  Reageer

  #6
  Dit zijn de nieuwe binnenkomers van februari voor de Boobies van het Jaar 2020:  Marlijn Weerdenburg (cup 90D) vertelt in LINDA Magzine over haar seksleven. Het gesprek gaat bijna net zo diep als haar decolleté in de bijbehorende fotoshoot (60 likes).  Anna Nooshin (75C) showt haar magnifieke memmen in Miami (9 likes).  Gaby Blaaser (75C) doet niet onder voor de Iraanse beauty in haar nieuwe vuurrode bikini (8 likes).
  Aangepast door Booplover; 3 juni 2020, 12:10.
  Reageer

  Boobies van het Jaar 2020
  Met het verdwijnen van Mokkels.nl is helaas ook de verkiezing van de Boobies van het Jaar ter ziele gegaan. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij definitief een punt moeten zetten achter deze mooie ti(e)telstrijd.

  Van 2013 t/m 2019 werden de Boobies van het Jaar bepaald aan de hand van een maandelijkse poll. In de jaren daarvoor - vanaf 2000 toen Mokkels.nl werd gelanceerd - wonnen de boobies met de meeste bedankjes, dan wel likes. Zo zouden we het nu ook weer kunnen doen. Na januari, wat gelijk een topmaand was, krijgen we dan de volgende tussenstand.  1. Sensi Lowe (cup 75E) toont in een sexy badpak haar verrukkelijke ballen op Bali (42 likes).
  2. Chantal Janzen (75C) gaat uit de kleren voor de cover van haar magazine &C voor een item over ******'s (34 likes).  3. Michaella Krajicek solliciteert nog steeds nadrukkelijk naar een fotoshoot in de Playboy. Als voorproefje toon de ex-tennisster op Curaçao haar weelderige rondingen (12 likes).  4. Viktoria Koblenko (70D) doet hetzelfde vanaf het tropische eiland Socotra (11 likes).

  Pikante foto
  Klik om te bekijken


  5. Emma Wortelboer maakt haar eerste selfie van het jaar en dat is gelijk een voltreffer. Zo zou ze wel het Songfestival mogen presenteren. (11 likes).

  Als iemand nog suggesties heeft voor toevoegingen, zijn die van harte welkom.


  ALLE BOOBIES VAN HET JAAR

  2019 Jennifer Hoffman
  2018 Sylvana IJsselmuiden
  2017 Puck Moonen
  2016 Geraldine Kemper
  2015 Marlijn Weerdenburg
  2014 Jennifer Hoffman
  2013 Gigi Ravelli
  2012 Babette van Veen
  2011 Dione de Graaff

  Omdat de uitverkiezing voor het eerst pas in 2011 is gehouden, is er met terugwerkende kracht een reconstructie gemaakt van alle mogelijke, eerdere 'virtuele' winnaars vanaf 1967, als Mokkels.nl zo lang al had bestaan. Het geeft een mooi tijdsbeeld op het gebied van tv, film, muziek en showbiz.

  Zie voor meer informatie en foto's:
  Boobies van het Jaar (1967 tot nu)

  2010 Lieke van Lexmond
  2009 Eva Jinek
  2008 Fajah Lourens
  2007 Jacqueline Govaert
  2006 Lucille Werner
  2005 Valerie Zwikker
  2004 Georgina Verbaan
  2003 Carice van Houten
  2002 Katja Schuurman
  2001 Kristina Bozilovic
  2000 Kim Holland
  1999 Tamar van den Dop
  1998 Anouk
  1997 Leontine Ruiters
  1996 Patricia Paay
  1995 Kim van Kooten
  1994 Sylvia Millecam x
  1993 Tatjana Simic
  1992 Monique Sluyter
  1991 Astrid Joosten
  1990 Mariska van Kolck
  1989 Wendy van Wanten
  1988 Nada van Nie
  1987 Simone Walraven
  1986 Tatjana Simic
  1985 Mieke Stemerdink
  1984 Akkemay
  1983 Jerney Kaagman
  1982 Vanessa
  1981 Monique van de Ven
  1980 Renee Soutendijk
  1979 Marijke Merckens
  1978 Liela Koguchi
  1977 Marina de Graaf
  1976 Willeke van Ammelrooy
  1975 Willeke van Ammelrooy
  1974 Sylvia Kristel x
  1973 Monique van de Ven
  1972 Willeke van Ammelrooy
  1971 Willeke van Ammelrooy
  1970 Mariska Veres x
  1969 Lenny Kuhr
  1968 Patricia Paay
  1967 Phil Bloom

  x = overleden

  Zouden de Boobies van het Jaar de afgelopen zeven jaren niet zijn bepaald aan de hand van een poll maar zoals daarvoor op grond van het aantal bedankjes dan wel likes, dan zouden we in enkele gevallen een andere winnaar hebben gekregen.
  .
  MEESTE LIKES
  2019 Jennifer Hoffman
  2018 Dionne Stax
  2017 Anna Nooshin
  2016 Geraldine Kemper
  2015 Marlijn Weerdenburg
  2014 Bo Maerten
  2013 Zimra Geurts
  WINNAARS POLL
  2019 Jennifer Hoffman
  2018 Sylvana IJsselmuiden
  2017 Puck Moonen
  2016 Geraldine Kemper
  2015 Marlijn Weerdenburg
  2014 Jennifer Hoffman
  2013 Gigi Ravelli
  Aangepast door Booplover; 21 maart 2020, 14:19.
Foto updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
7 reacties
9k views
Laatste bericht
door silverd
 
7 reacties
4k views
Laatste bericht
door silverd
 
5 reacties
8k views
Laatste bericht
door silverd
 
32 reacties
25k views
Laatste bericht
door silverd
 
364 reacties
1.372k views
Laatste bericht
door Legs&co
 
429 reacties
676k views
Laatste bericht
door Legs&co
 
18 reacties
20k views
Laatste bericht
door shiny
 
Geef je mening
Opvouwen

Geef je mening
Opvouwen

Trending
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
195 reacties
271k views
Laatste bericht
door exciter
 
5 reacties
8k views
Laatste bericht
door silverd
 
1 antwoord
4.290k views
Laatste bericht
door nohill68
 
42 reacties
37k views
Laatste bericht
door silverd
 
443 reacties
572k views
Laatste bericht
door toob174
 
Werken...
X