Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Boobies van het Jaar (1967 tot nu)

Opvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  BOOBIES VAN HET JAAR (1967 tot nu)

  Wat maakt borsten toch zo aantrekkelijk? Zijn het de imposante vormen, de rondingen, de zachtheid, de tederheid? Of komt het door onze allereerste levenservaring als baby? Een borst is immers het eerste waar we pal na onze geboorte naar verlangen. Een veilige, geborgen plek, waar onze honger wordt gestild.

  Om ze extra in het zonnetje te zetten, is er op Mokkels.nl sinds 2011 de verkiezing Boobies van het Jaar. Het gaat niet alleen om de allermooiste of grootste borsten, maar ook of ze baanbrekend en spraakmakend waren. Boobies dus, die veel opzien baarden en de tongen los hebben gemaakt. Denk aan de Boobies! van Eva Jinek op het Journaal, de Dutch Mountains van Dione de Graaff in haar veelbesproken galajurk, of verder terug in de tijd, het concert van Anouk in beha of de rontgenfoto's van Georgina Verbaan om aan te tonen dat haar Harries in de Playboy echt waren.

  Via een maandelijkse poll strijden 12 uitverkoren boobies (of eigenlijk 24) om de felbegeerde ti(e)tel Boobies van het Jaar. Vanaf 2000, het jaar waarin Mokkels.nl werd gelanceerd, tot 2012 winnen de boobies met de meeste posts en bedankjes. Van de jaren daarvoor is met terugwerkende kracht een reconstructie gemaakt van alle mogelijke, eerdere 'virtuele' winnaars en andere kanshebbers.

  .........Meeste likes.............Poll Mokkels.nl
  2021 Marieke Elsinga
  2020 Dionne Stax
  2019 Jennifer Hoffman.......Jennifer Hoffman
  2018 Dionne Stax...............Sylvana IJsselmuiden
  2017 Anna Nooshin............Puck Moonen
  2016 Geraldine Kemper......Geraldine Kemper
  2015 Marlijn Weerdenburg..Marlijn Weerdenburg
  2014 Bo Maerten................Jennifer Hoffman
  2013 Astrid Kersseboom.....Gigi Ravelli
  2012 Babette van Veen
  2011 Dione de Graaff

  Omdat de uitverkiezing pas in 2011 voor het eerst is gehouden, is er met terugwerkende kracht een reconstructie gemaakt van alle mogelijke, eerdere 'virtuele' winnaars vanaf 1967, als Mokkels.nl al zo lang zou hebben bestaan. Het geeft een mooi tijdsbeeld op het gebied van tv, film, muziek en showbiz, maar vooral ook vrouwelijk schoon door de jaren heen..

  2010 Lieke van Lexmond
  2009 Eva Jinek
  2008 Fajah Lourens
  2007 Jacqueline Govaert
  2006 Lucille Werner
  2005 Valerie Zwikker
  2004 Georgina Verbaan
  2003 Carice van Houten
  2002 Katja Schuurman
  2001 Kristina Bozilovic
  2000 Kim Holland
  1999 Tamar van den Dop
  1998 Anouk
  1997 Leontine Ruiters
  1996 Patricia Paay
  1995 Kim van Kooten
  1994 Sylvia Millecam x
  1993 Tatjana Simic
  1992 Monique Sluyter
  1991 Astrid Joosten
  1990 Mariska van Kolck
  1989 Wendy van Wanten
  1988 Nada van Nie
  1987 Simone Walraven
  1986 Tatjana Simic
  1985 Mieke Stemerdink
  1984 Akkemay
  1983 Jerney Kaagman
  1982 Vanessa
  1981 Monique van de Ven
  1980 Renee Soutendijk
  1979 Marijke Merckens
  1978 Liela Koguchi
  1977 Marina de Graaf
  1976 Willeke van Ammelrooy
  1975 Willeke van Ammelrooy
  1974 Sylvia Kristel x
  1973 Monique van de Ven
  1972 Willeke van Ammelrooy
  1971 Willeke van Ammelrooy
  1970 Mariska Veres x
  1969 Lenny Kuhr
  1968 Patricia Paay
  1967 Phil Bloom

  x = overleden

  2021 Marieke Elsinga

  Soms beklaagt ze zich over haar grote borsten. Als ze bijvoorbeeld in de weg zitten bij het uitstappen in een parkeergarage.


  De radio- en tv-presentatrice doet er wel alles aan om haar twee pronkstukken in goede conditie te houden.


  Ze is daarom regelmatig in de sportschool te vinden.
  https://www.youtube.com/watch?v=e0G8Q0vFfO4


  Het resultaat is te zien bij haar oogverblindende avondjapon tijdens het Televizierring-gala.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken

  Elise Schaap (rechts) krijgt de prijs voor de beste actrice, maar de meeste aandacht gaat uit naar Marieke's decolleté.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken

  Ze valt net buiten de prijzen…
  Maar de boobies vallen bijna uit de galajurk van de brunette uit Gouda.
  Goud voor de boobies van Marieke Elsinga!

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken

  Victoria Koblenko (70D) wordt tweede dankzij een oogverblindende fotoshoot in mannenblad FHM. De actrice kruipt daarvoor in de huid van de Franse filmster Brigitte Bardot.
  Oh la la!


  Tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival betovert presentatrice Chantal Janzen (75C) heel Europa met haar ravijndiepe decolleté.


  Haar kijkcijferkanonnen rollen bij miljoenen kijkers de huiskamers binnen. ‘In haar jurk komt het decolleté van Chantal beter uit dan ooit', jubelt De Telegraaf. Jeangu Macrooy bereikt voor Nederland een bescheiden 23ste plaats, maar Chantal’s boobies krijgen van ons douze points!
  Aangepast door Booplover; 9 januari 2022, 23:39.
  Reageer

  #2
  2020: Dionne Stax


  Met haar strakke truitjes op het NOS-Journaal mochten we al vaak genieten van de prachtige rondingen van Dionne Stax (cup 75B).  In november straalt de voormalig nieuwslezeres met weinig verhullende foto’s in het Jan Magazine.  Miljuschka Witzenhausen (75E) is verliezend finalist bij Wie is de Mol? Nog net voor de eerste corona-lockdown is de ontknoping op tv. Het ‘plus-size’ model steelt daarbij de show met het diepste decolleté van alle Mol-deelneemsters ooit!  Later in het jaar beantwoordt Miljuschka op Instagram een vraag van een volger over haar cupmaat.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  De tv-kokkin onthult dat ze een tijd lang de verkeerde maat droeg: 85B in plaats van 75E.  Tijdens het Televizier-Ring Gala blijkt dat haar boobies inderdaad flink zijn gegroeid.  Miljuschka wint geen ster, maar met met haar strakke see-through jurk is ze wel dé ster van de avond.  Marlijn Weerdenburg (90D) vertelt In LINDA Magazine openlijk over haar seksleven.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Het gesprek met het multi-talent gaat bijna net zo diep als haar decolleté in de bijbehorende fotoshoot.  Het koningshuis komt in 2020 door diverse escapades in opspraak. Daarnaast maakt koningin Maxima (80B) met haar vorstelijke voorgevel veel tongen los. Tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie met het gezin verschijnt ze met een diep decolleté.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Tijdens de veelbesproken vakantie in Griekenland brengt het Duitse boulevardblad Bild de koninklijke boobies van Maxima nadrukkelijk in beeld.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Tijdens het spelevaren draagt ze een sexy, strapless bikini!  Het resultaat van het zonnen laat hare koninklijke hoogheid zien tijdens de opening van een nieuw theater in Rotterdam. Met haar prachtige, bruingebrande decolleté steelt ze de show.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  De rondborstigste dj van Nederland doodt de tijd tijdens de coronacrisis in badpak op haar dakterras. "Even een Zweeds puzzeltje doen met de vriendinnen", schrijft Marieke Elsinga (75D) er op Instagram bij. Alleen zitten haar twee kanjers bij lange na geen anderhalve meter uit elkaar.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Corona voert bij meer meer babes de boventoon. Beertje van Beers (70D) draagt speciale mondkapjes, die bij haar badkleding passen. Ze hoopt die op een dag weer zonder gezichtsmasker op een overvol strand te kunnen dragen.  Het design van het mondkapje van Monique Smit (75C) kleurt leuk bij het diep uitgesneden truitje van de blonde Volendamse. Als ze maar niet verkouden wordt.

  2019: Jennifer Hoffman
  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Jennifer Hoffman (cup 75C) zet een leuke bikinifoto op Instagram. De ‘Luizenmoeder’-actrice solliciteert daarmee nadrukkelijk naar een rol als Bondgirl. De aantrekkelijke blondine laat korte tijd later echter weten dat ze voortaan geen sexy kiekjes meer plaatst.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Een paar maanden later gooit ze haar principes echter eenmalig overboord. Het is ditmaal niet zomaar een bikini. Ze denkt ermee aan het milieu en vraagt absoluut geen aandacht voor haar mooie rondingen, maar voor een ‘vieze’ bikini, gemaakt van oude visnetten en ander afval. Klimaatbewust én heel milieubewust… maar stiekem ook heel erg lekker. Wist ze best.

  Jennifer wint met haar statement ook nog eens op Mokkels.nl de Boobies van het Jaar 2019. De blonde actrice is daarmee na haar overwinning in 2014 de eerste babe die de magische ‘dubbel’ bij Mokkels.nl weet te pakken.  Koning Willem-Alexander baart opzien door voor het eerst met een koninklijke baard op Prinsjesdag te verschijnen. Maar Máxima (cup 80B) maakt nog veel meer tongen los. Voor het eerst draagt onze koningin tijdens de troonrede een decolleté. Het ziet er vorstelijk uit!  Deburgemeestersboobies van Femke Halsema halen ook het nieuws. Haar borsten zijn namelijk zó groot dat haar ambtsketen niet goed past. ,,Wij hebben wat aanpassingen gedaan”, verklaart de juwelier, die de knellende ambtsketting in onderhoud heeft. ,,Zij is de eerste Amsterdamse burgemeester met een boezem. Dus moest de keten worden veranderd, zodat hij goed valt.”

  2018: Sylvana IJsselmuiden


  Preuts aangelegd is ze bepaald niet. Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden (cup 70C) gedraagt zich in het raceprogramma F1 als een echte pitspoes en laat haar riante boobies verleidelijk heen en weer schudden!  Niemand kan bij de verkiezing van 2018 op Mokkels.nl opboksen tegen de populaire Friese blondine. Een spannende race wordt het dan ook niet. Ze pakt met 26,5% van de 7345 stemmen (ook een recordaantal) op Mokkels.nl de titel Boobies van het Jaar 2018!  De meest besproken boobies van het jaar zijn echter van Dionne Stax (70C). Ze houden ons meer bezig dan het nieuws dat zij op het Journaal presenteert. Door haar wespentaille en Lara Croft-achtige voorgevel schieten de kijkcijfers omhoog.  Tv-collega Maxim Hartman beklaagt zich er zelfs bij Pauw over, dat hij kan zich niet meer op de berichten kan concentreren door die ‘volle bollen’. Ze komt 15,9% tekort voor de overwinning.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Presentatrice Geraldine Kemper (75B) gaat onbedoeld helemaal topless! De Volendamse blondine wil een gecensureerd vakantiekiekje online zetten, maar vergeet per ongeluk één van haar boobies af te plakken! Genoeg voor een mooie derde plaats.  Meestal gaan ze schuil achter hoog gesloten bloesjes en truitjes. Maar als Marieke Elsinga (75D) in het dansprogramma It Takes Two in de green room voorover buigt om een bitterbal te nemen, is Jamai diep onder de indruk van haar tweetal: “Zo, dat hangt allemaal goed in het netje, zeg!” Zoals altijd antwoordt Marieke gevat: “Ja, dat is wat anders dan een bitterbal, schat.”  Als toegift laat de populaire presentatrice op het burlesque verjaardagsfeestje van Gerard Joling haar boobies frivool heen en weer schudden.
  Aangepast door Booplover; 4 januari 2022, 22:00.
  Reageer

  #3
  2017: Puck Moonen
  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Nog geen Tour of Giro gewonnen, maar wel uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland en winnaar van de Boobies van het Jaar op Mokkels.nl. Wielrenster Puck Moonen (80B) deelt aan de lopende band heerlijke kiekjes op Instagram. Of ze nou op de fiets zit of in de achtertuin in bikini aan een zoete cocktail nipt.  Modeblogger Anna Nooshin (75C) laat op haar Instagrampagina gewaagde pics en heerlijke vakantiekiekjes zien, zoals hier op Bali. Ze kan de overwinning bijna proeven, maar komt op het eind net 29 stemmen tekort. Puck wint met een teenlengte - of beter gezegd tepellengte - voorsprong.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Bo Maerten (75D) vist net als in 2014, het jaar dat ze tweede werd, achter het net. Weer komen haar magistrale boobies in een Nederlandse filmproductie te voorschijn.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  In Low budget Stuntman speelt de jonge actrice ditmaal zichzelf. Net als de ‘echte’ Bo heeft ze in de film geen moeite om alles te laten zien.  Niet Ajax of Feyenoord, maar Helene Hendriks is het kijkcijferkanon van voetbalzender Fox. Als vrouw val je al gauw op in die mannenwereld, vooral met wat er in haar strakke truitjes zit. Op het Voetbalgala krijgen we het allemaal goed te zien. Behalve presenteertalent blijkt Helene ook twee andere, prachtige talenten te bezitten.  Inge de Bruijn (75B) bakt ze nog bruiner. De voormalig zwemster treedt poedelnaakt op in de datingshow Adam zkt. Eva Vips. Vooral als ze haar zeemeermin-lokken even niet over haar bruingebrande borsten drapeert. In de boobiesverkiezing zit de Rotterdamse niet bij de eersten, maar ze verdient wel een gouden medaille voor haar durf.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Emma Wortelboer is dik tevreden met haar boobies. "Ik heb tering goeie t i e t e n, vindt de BNN-presentatrice er zelf van. Voor haar collega's van Nachtbrakers aanleiding om er een gipsafdruk van te maken.  In navolging van Sylvie Meis en Doutzen Kroes brengt Zimra Geurts (75D) een eigen lingerielijn op de markt, genaamd ZimBra. Ze vindt dat er te weinig sexy beha's voor grote cupmaten zijn. Haar eigen boobies passen er maar net in.  Opvallende verschijningen zijn er bij de bordesscene van het nieuwe kabinet: minister Hugo de Jonge met zijn flitsende schoentjes, maar zeker ook Carola Schouten met haar opzienbarende borstpartij.
  Aangepast door Booplover; 3 januari 2022, 17:33.
  Reageer

  #4
  2016: Geraldine Kemper
  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  De vlotte BNN-presentatrice (cup 75B) verovert Mokkelminnend Nederland als ze in de LINDA topless met de biseksuele Kim Feenstra ligt te rollebollen.  Chantal Janzen (75C) voelt er ook wel voor om met de Volendamse blondine de lakens te delen.
  In Chantal blijft slapen heeft ze een pikant slaapsetje aan. "Oh my God! Wat heerlijk!", jubelt Geraldine.  Dee van der Zeeuw doet haar voornaam eer aan.
  Haar dubbele Dee-cups spelen de hoofdrol in de vakantievlogs van vriendje Enzo Knol.  Sportpresentatrice Helene Hendriks is de kijkcijfertrekker van Fox Sports.
  Op Twitter toont de ex-hockeyster dat haar kijkcijferkanonnen net zo groot en rond zijn als een voetbal.  Hans Kraaij junior is er ook van onder de indruk.
  Tijdens Voetbal Inside trekt hij zijn collega, met haar kijkcijferkannonnen in een strak sexy shirtje, tegen haar zin het beeld in.

  2015: Marlijn Weerdenburg


  De kolossale boobies van Marlijn Weerdenburg (90D) vullen wekelijks het beeldscherm in de serie Danni Lowinski.  Bij Wie is de Mol bungelen ze heen en weer in een 'buktechnisch niet zo handig hempje', zoals de actrice zelf zegt.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Zimra Geurts (75D) pronkt op haar jaarkalender met twaalf keer 'Gratis & Drank', zoals ze haar boobies liefkozend noemt.  Ai-ai-ai-aiiii! zingt Trijntje Oosterhuis (75D) op het Eurovisie Songfestival. Dat geldt ook voor de commotie over haar jurk.
  Had ze in plaats van een monsterlijke pofbroek toch maar die blote scheurjapon aangedaan.
  Haar indrukwekkende boobies zouden alle huiskamers in Europa binnen zijn gerold en de punten waren vanzelf binnen gestroomd. Netherlands two points, Pays-Bas deux points.

  2014: Jennifer Hoffman


  De welgevormde actrice valt voortijdig af bij Wie is de Mol, maar de los bungelende boobies van Jennifer Hoffman (cup 75C) kunnen veel kijkers van het avonturenprogramma bekoren.
  De vraag op Mokkels.nl is niet zozeer: wie is de Mol, maar waar is de beha?

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  In de film Wolf lijkt ze met haar 'dennenslanke' figuur en 'overdimensionaal' grote boobies weggelopen uit een computergame.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Zelfs Lara Croft kan er niet aan tippen.
  Maar bij Bo Maerten (90E) is alles puur natuur!  Vaak zitten ze verstopt achter dichtgeknoopte jasjes en een nieuwslezers-desk, totdat Dionne Stax (75B) zelf in het nieuws komt als ze in een luchtig shirtje de Vierdaagse loopt.
  Boobies!!!, zal ex-collega Eva Jinek vast hebben geroepen.  Na vier dagen zwoegen krijgt de Brabantse blondine een medaille op haar pronte boezem opgespeld.
  "Is-ie mooi of is-ie mooi?", roept ze trots. Dat is haar decolleté zeer zeker!  Helaas worden we in 2014 in Brazilie weer geen wereldkampioen. Pleister op de wonde is de prettige verschijning van Sensi Lowe (75E) bij de voetbaltalkshow VI Oranje in Scheveningen.
  Het prijzenmeisje van The Price is Right zou op de Copacabana niet hebben misstaan met haar WK-ballen.
  Aangepast door Booplover; 3 januari 2022, 17:24.
  Reageer

  #5


  Aicha Marghadi (75D) gaat helemaal los bij Expeditie Poolcirkel.
  De voormalige sportpresentatrice is zo uitgelaten na het doorstaan van een zware touwklimproef, dat ze spontaan haar thermopakje open ritst en haar omvangrijke boobies heen en weer laat schudden.
  Iedereen krijgt het er warm van.

  2013: Gigi Ravelli

  In de Dino Show lijkt haar welgevormde cup 75B wel dubbel D. Als vlotte serveerster van het chaotische restaurant FC Kip brengt Gigi Ravelli de klanten ermee in vervoering. Maar dan komt de aap uit de mouw, of beter gezegd de kip uit de beha. Die heeft ze stiekem volgepropt met kipfileetjes.
  Maar het ziet er wel smakelijk uit. Doe meer met kip!

  Gigi is daarmee de eerste winnares van de Boobies van het Jaar, die op Mokkels.nl aan de hand van een poll wordt bepaald.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  Playmate van de Wereld Zimra Geurts (75D) timmert met haar indrukwekkende boobies letterlijk aan de weg.  BNN plaatst op het Museumplein in Amsterdam een kunstwerk met natuurgetrouw afgietsel van 'Gratis & Drank', zoals ze het duo zelf noemt.
  Een dag later is het borstbeeld echter al gejat.  SBS6 vindt haar schaatspakje bij Sterren Dansen op het IJs te sexy.
  Vanwege het vroege tijdstip waarop de show wordt uitgezonden, moet het minder bloot.  Voor de survivaltochten bij Expeditie Robinson schaft Zimra vanwege haar enorme borstomvang een speciale sportbeha aan.
  "Een leuk bikinitopje werkt bij mij niet, want je moet allerlei proeven doen en dan vliegt het bij mij alle kanten op", legt ze uit.  Actrice Halina Reijn (75C) verschijnt bij de uitreiking van de Theo d'Or, Nederlands belangrijkste toneelprijs, in een wel erg open galajurk.
  Van de voorbereidingen in de kleedkamer zet ze een foto op Twitter.

  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken


  De volgende dag moet ze uitleg geven in De Wereld Draait Door: "Ik houd wel van een beetje glamour", zegt ze.
  De Volkskrant schrijft: "Halina Reijn was ravissant gekleed in een lange, blauw avondjurk met diep decolleté omlaag en een bijna nog diepere split omhoog (waar die twee samenkomen, daar moet zo ongeveer de hemel zijn)."  Behalve een goede stem hebben de meeste nieuwslezeressen nog meer met elkaar gemeen: bijna allemaal hebben ze een flinke bos hout voor de deur.Neem bijvoorbeeld Sanne Boswinkel, Margreet Spijker, Gallyon van Vessem, Selma van Dijk en Simone Weimans of de oudgedienden Loretta Schrijver, Jeanette Schuurman en Sacha de Boer.

  Maar journaalpresentatrice en koningshuisexpert Astrid Kersseboom (85D) spant met haar vorstelijke voorgevel de kroon.  Terwijl haar collega's soms hooguit een klein splitje laten zien, heeft Astrid er geen moeite mee om nadrukkelijk haar indrukwekkende decolleté te showen, zoals bij Top 2000 a Gogo

  2012: Babette van Veen


  In het tv-programma Schat van Oranje verschijnt Babette van Veen (75D) in een oogverblindend sexy bikini, waar haar formidabele boobies in volle glorie uitpuilen.  De soapactrice wordt overladen met complimenten en vragen over haar bikini.
  Ze twittert terug dat hij van het merk FlirtBeachWear is.
  Speciaal voor haar fans op Mokkels.nl onthult ze haar riante cupmaat. En dan te bedenken dat ze nog steeds single is.
  Aangepast door Booplover; 3 januari 2022, 17:26.
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
6 reacties
3k views
Laatste bericht
0 reacties
226 views
Laatste bericht
4 reacties
295 views
Laatste bericht
239 reacties
1.579k views
Laatste bericht
3 reacties
234 views
Laatste bericht
1 antwoord
363 views
Laatste bericht
8k reacties
5.938k views
Laatste bericht
0 reacties
289 views
Laatste bericht
Werken...
X