Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

The Witcher

Opvouwen

Forum

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Viel qua naaktscènes uiteindelijk wel een beetje tegen. Achtergrondnaakt kenden we al van game of thrones Hopelijk gaan ze in het tweede seizoen iets verder! Voor de liefhebbers: speel gewoon die game eens. Kost tegenwoordig echt geen hol meer, en je kan 'm op vrijwel alle consoles en op pc spelen.
  Reageer

  The Witcher

  Beeld: Netflix

  The Witcher

  In December komt streamingservice Netflix met een nieuwe serie! We willen de verwachtingen natuurlijk niet nóg hoger maken, maar men schijnt het al over de 'nieuwe Game of Thrones' te hebben! Het gaat om The Witcher, een serie waarin drama, actie, geweld, ****, magie en nog veel meer andere onderwerpen samensmelt tot een episch geheel. Het verhaal is gebaseerd op een boekenreeks, waar de afgelopen jaren ook meerdere videogames van verschenen. Deze games worden gezien als echte meesterwerkjes, dus Netflix heeft een flink paar schoenen om te vullen...

  De hoofdrol van de mysterieuze Witcher is weggelegd voor Henry Cavill, die je waarschijnlijk beter kent als de meest recente Superman. Hij heeft met The Witcher een lekker rolletje te pakken: als de serie ook maar een fractie op de games gaat lijken, mag Henry zich onder gaan dompelen in een zee van vrouwelijk naakt. Expliciete seksscènes zijn dan ook vast onderdeel van de boeken en de games. Snap je nu waar die Game of Thrones-vergelijking vandaan komt? De mooie Anya Chalotra speelt Yennefer, de vaste kompaan van The Witcher. Zeker een serie om naar uit te kijken dus!
Updates
Opvouwen

Er zijn geen resultaten die voldoen aan deze criteria.

Werken...
X