Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

La Casa de Papel

Opvouwen

Forum

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Nog maar vijf daagjes wachten voor seizoen 4. Kan niet wachten!
  Reageer

  #2
  Je snapt het verhaal het beste als je bij seizoen 1 begint. De latere seizoenen bouwen aardig voort op het beginverhaal.
  Reageer

  #3
  Als ik dit nog nooit gezien heb, kan ik dan gewoon instappen in seizoen 3? Of moet ik absoluut 1 en 2 gezien hebben? In welk seizoen zitten de mooiste vrouwen?
  Reageer

  La Casa de Papel
  La casa de papel (letterlijke vertaling: Het huis van papier) is een Spaanse heistserie van Álex Pina. De eerste aflevering werd op 2 mei 2017 op de Spaanse zender Antena 3 uitgezonden. Op 22 december 2017 verscheen het eerste deel van de afleveringen in Nederland en België op Netflix.

  Een mysterieuze man die zichzelf "de professor" noemt, organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

  Ook na de eerste overval zit de groep niet stil. In het derde seizoen wordt er namelijk een nieuwe overval op touw gezet. En er komen nog wel wat nieuwe afleveringen aan. De serie wisselt actie af met momenten van psychologische spanning en drama, waardoor de kijker van hollen naar stilstaan gaat, om vervolgens weer volop in de actie gezogen te worden. Nog niet verkocht door het verhaal? Wellicht ben je dan te overtuigen met wat visuele prikkels.

  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken


Updates
Opvouwen

Er zijn geen resultaten die voldoen aan deze criteria.

Werken...
X