Biografie van Miljuschka Witzenhausen

    Algemene informatie over Miljuschka Witzenhausen

    leeftijd: 36 jaar (geboren op 10 juli 1985)

    Sterrenbeeld: Kreeft

    Kinderen: Rembrandt Tycho Veldhoen, Felina Stientje Veldhoen

    Relatie: Ja, met Philip van Ierschot

    Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland

    Beroep: Actrice, model, televisie presentatrice

    Instagram: Miljuschka zit op instagram onder de naam @miljuschka

    Miljuschka begon haar tv- carrière als TMF VJ en speelde daarna in verschillende soaps, waaronder Onderweg naar Morgen. Ze is daarnaast ook een groot kookfanaat, zo deelt ze regelmatig lekkere recepten op haar Instagram!

    Familie van

    Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Miljuschka’s moeder Astrid Holleeder is: inderdaad, de zus van Willem. Miljuschka en haar moeder vertelden in een interview in de Volkskrant over de impact die dit had op hun leven, zo hebben ze altijd in angst geleefd.
    Gelukkig is Miljuschka verder heel gelukkig met haar twee kindjes én vriend Philip. Ook met haar moeder Astrid heeft ze een goede band.

    Body positivity

    Miljuschka is zeer tevreden over haar , en terecht! Zo zegt ze op Instagram over haar cover op de Grazia ‘dat ze trots is op haar vetjes, putjes en lovehandles’ en dat het allemaal tot lekkere recepten leidt. Ze is het eerste officiële ‘plus-size’ model dat op de cover staat, en maakt zich hard voor meer plus-size rolmodellen. Ze roept iedereen op tevreden te zijn met hun , welke maat je ook hebt.

    Vorig artikelBiografie van Merel Westrik
    Volgend artikelBiografie van Nikki Herr