Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Jessie Jazz Vuijk

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Jessie Jazz Vuijk heeft de afgelopen jaren zeker niet stilgezeten. Van het winnen van de Miss Nederland verkiezing, tot haar deelname aan Expeditie Robinson..

Miss Nederland

Jessie Jazz Vuijk werd in 2015 in één klap bekend toen ze verkozen werd tot Miss Nederland. De in 1995 geboren Rotterdamse blondine werd door de jury verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland. De voormalige Miss Nederland werd in het voorjaar van 2019 door hen verkozen als de knapste vrouw van Nederland. Daarmee was ze de 499 andere vrouwen op de lijst te slim af.

Jessie Jazz en Tim Douwsma

Als we het over de relaties van Jessie gaan hebben, mogen de namen Tim Douwsma en Kaj Gorgels zeker niet ontbreken. Laten we bij het begin beginnen. Jessie en Tim ontmoette elkaar in 2016 bij de Beau Monde Awards. Volgens Tim was hij op slag verliefd op de blonde Miss Nederland: ‘’Ik ben de hele avond bezig geweest met waar Jessie was. Ik vroeg aan iedereen of ze een meisje in een roze jurk hadden gezien.’’ Toen de twee elkaar eenmaal gevonden hadden op het feestje, konden ze hun ogen (en misschien nog wel meer) niet meer van elkaar af houden. Drie maanden na de Beau Monde Awards maakte het koppel via Instagram bekend dat ze, zoals velen al wel vermoedden, een relatie hadden. Jep, je leest het goed: hadden. Tot de vreugde van veel mannelijke Jessie fans maakte de twee in het voorjaar van 2017 een einde aan hun relatie. De reden voor de break-up? Volgens Tim was het verschil in leeftijd de belangrijkste factor. Tim was destijds 29 jaar oud, terwijl Jessie pas begin 20 was.

Jessie Jazz en Kaj Gorgels

Voor degenen die we net erg blij hebben gemaakt met de gedachte van een single Jessie, we moeten jullie teleurstellen. De blondine is namelijk alweer van de markt. Wie het hart van de voormalige Miss Nederland veroverd heeft? Niemand minder dan de Rotterdamse Kaj Gorgels. De twee maakten hun relatie in het najaar van 2018 bekend via het populaire YouTube kanaal van Kaj (105.000 abonnees).

Dat de twee een relatie zouden krijgen zag eigenlijk niemand aankomen, zelfs Kaj niet. Zo vertelde hij dat zijn ‘’ideale vriendin’’ zuid Amerikaans is. En een ding is zeker, de blonde Jessie past zeker niet in dat plaatje. Maar ach, Kaj is de moeilijkste niet en stond blijkbaar toch open voor de charmes van de Rotterdamse schone.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
199 reacties
575k views
Laatste bericht
505 reacties
891k views
Laatste bericht
1 antwoord
1.614k views
Laatste bericht
948 reacties
1.891k views
Laatste bericht
9k reacties
16.966k views
Laatste bericht
582 reacties
1.726k views
Laatste bericht
2 reacties
6k views
Laatste bericht
776 reacties
1.493k views
Laatste bericht
Werken...
X