Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Amber Brantsen

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Natuurlijk, Dionne Stax blijft één van onze favoriete nieuwslezeressen, maar collega Amber Brantsen is toch wel stevige concurrentie!

Algemene informatie over Amber Brantsen

Leeftijd: 18-9-1989

Geboren: Zoetermeer

Relatie: ja

Familie: Rachid Finge (man), Taylor (dochter)

Beroep: Nieuwslezer

Instagram: Amber gebruikt Instagram onder de naam @amberbrantsen

Wie is Amber Brantsen?

Waar de naam Amber Brantsen (spreek je uit als ‘’Ember’’) nog niet altijd bij veel mensen een lichtje doet branden, is haar verschijning wél bekend bij velen. Sinds haar baan als nieuwslezeres voor de NOS kunnen we dan ook niet meer om haar charmante verschijning heen. En we moeten toegeven, dat vinden we lang zo erg nog niet niet!

Droomvrouw

Wat veel mensen niet weten, is dat Amber een enorme Formule 1 fan is. Ze is dan ook regelmatig te zien in de uitzendingen van Ziggo, voorafgaand aan de races. Hier houdt de nieuwslezeres zich flink staande tussen haantjes als Robert Doornbos, Rob Kamphues en Tom Coronel. Volgens Amber is ze begonnen met kijken door haar vriend. Inmiddels weet de nieuwslezeres meer van de koningsklasse van het autoracen af dan haar vriend, aldus Brantsen zelf.

Is Amber Brantsen vrijgezel?

Helaas mannen, we moeten jullie teleurstellen. Voor de oplettende lezer werd net al duidelijk dat Amber bezet is. Maar wie is deze geluksvogel dan? Niemand minder dan oud-collega (oh, wat cliché) Rachid Finge. De twee werkten samen bij 3FM, maar konden het blijkbaar wel érg goed met elkaar vinden. De bekendmaking van hun relatie, liep echter niet zo gesmeerd als de relatie zelf. Collega DJ Frank van der Lende maakte de relatie per ongeluk bekend tijdens een live-uitzending.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Reageer

  #2

  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
86 reacties
77k views
Laatste bericht
863 reacties
2.471k views
Laatste bericht
2k reacties
2.448k views
Laatste bericht
113 reacties
176k views
Laatste bericht
585 reacties
1.634k views
Laatste bericht
3k reacties
8.109k views
Laatste bericht
56 reacties
313k views
Laatste bericht
79 reacties
292k views
Laatste bericht
Werken...
X