Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Shelly Sterk

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Shelly Sterk

Leeftijd: 29 jaar (geboortedatum: 30 april 1991)

Lengte: 1,65 m

Beroep: Televisiepresentatrice

Relatie: ja

Vriend: Mark Ebing

Kinderen: Jake (zoon)

Instagram: Shelly Sterk gebruikt Instagram onder de naam @shellysterk

Shelly Sterk: presentatrice, verslaggeefster, Formule 1 liefhebber én de mooiste vrouw van 2018.

Carrière

De carrière van Shelly begon als verslaggeefster bij Powned. Dit baantje duurde echter niet lang. Na een maand hield Sterk het namelijk weer voor gezien en stapte ze over naar GeenStijl. Shelly werd pas écht bekend onder het grote publiek toen ze één van de presentatoren van het populaire RTL Boulevard werd. Voor de Shelly fans onder ons zéér goed nieuws, aangezien hun Shelly dagelijks op de beeldbuis te bewonderen was. Dat Shelly naast een goede presentatrice óók een goede survivelaar is, bewees ze tijdens Expeditie Robinson in 2017. Hier bereikte Sterk de halve finale en versloeg ze kandidaten, als Danny Froger, Marieke Elsinga en Anouk Hoogendijk.

Overstap van RTL naar SBS

In februari 2018 maakte Shelly Sterk de overstap van RTL naar SBS. De blondine verruilde RTL Boulevard dan ook voor het Entertainmentprogramma Shownieuws.

Mooiste vrouw van 2018

Dat Shelly de hoofden van mening RTL Boulevard en Expeditie Robinson kijker op hol bracht wisten we al wel. Dat Shelly in 2018 tot de mooiste vrouw van Nederland werd verkozen in 2018 was wél een verrassing, vooral voor Shelly zelf. Zo zei zen tegen het AD: ‘’Dit is natuurlijk de grap van de eeuw. Hoe kan ik op nummer één staan en Doutzen Kroes op 3? Het is alsof ik een voetbalpotje heb gewonnen van Messi, maar ach ik kan er om lachen!’’. Knap én bescheiden dus. Goed bezig Shelly!

Bruiloft in Italië

Slecht nieuws voor de mannelijke Shelly fans onder ons: Shelly is in de zomer van 2018 getrouwd met haar Mark (de mazzelaar). De twee zijn al vier jaar samen en waren sinds 2017 verloofd. De bruiloft vond plaats in het pittoreske Italiaanse plaatsje Assisi. Volgens Shelly was dit de bruiloft waar ze altijd al van had gedroomd en waren ze omringd door hun familie en beste vrienden.

 

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
189 reacties
361k views
Laatste bericht
174 reacties
798k views
Laatste bericht
222 reacties
131k views
Laatste bericht
117 reacties
129k views
Laatste bericht
635 reacties
145k views
Laatste bericht
607 reacties
2.511k views
Laatste bericht
4k reacties
8.076k views
Laatste bericht
9k reacties
16.962k views
Laatste bericht
Werken...
X