Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Katja Schuurman

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Prachtige krullen, een zwoele stem en een flinke dosis zelfvertrouwen: Katja Schuurman is de crush van velen.

Katja’s carrière

Katja Schuurman begon haar televisiecarrière bij de Amsterdamse zender AT5. De presentatrice met Curaçaose roots werd een aantal jaar later het gezicht van MTV.

Katja’s televisiecarrière kwam pas écht in een stroomversnelling door haar rol als Jessica Harmsen in GTST. Katja’s personage was naast op de televisie, ook in de hitlijsten te vinden. Samen met haar twee GTST collega’s, Babette van Veen (Linda) en Guusje Nederhorst (Roos), vormde ze het trio ‘’Linda, Roos en Jessica’’. Hun eerste lied ‘’Ademnood’’ begon als een vette knipoog, maar liep (tot ieders verbazing) al snel uit op een megahit, die maar liefst 7 weken op nummer één stond. En zelfs vandaag de dag wordt deze hit nog vaak gedraaid.

Liefdesleven

De harten van vele mannelijke Katja fans hadden het zwaar te verduren toen Katja Schuurman in 2006 trouwde met acteur en regisseur Thijs Römer. Samen kregen ze in 2010 een dochter, Sammie. De twee zette in 2015 echter een punt achter hun huwelijk. Dat een scheiding niet per se voor awkward situaties hoeft te zorgen, bewijzen de twee wel. Sterker nog: ze hebben nog steeds de grootste lol met elkaar.

Voor degenen die zojuist erg vrolijk werden van de gedachte van een single Katje Schuurman: we moeten jullie helaas teleurstellen. Een sterrenchef was jullie helaas voor. Katja stapte in het voorjaar van 2019 in het huwelijksbootje met deze chef-kok: Freek van Noortwijk. De twee leerden elkaar kennen in het restaurant van Freek en er bloeide al snel iets op tussen de twee, volgens Katja. Ze zouden kort na hun eerste ontmoeting, in Freeks restaurant, meteen naar de toiletten gerend zijn. Over liefde op het eerste gezicht gesproken!

 

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
39 reacties
110k views
Laatste bericht
77 reacties
36k views
Laatste bericht
4k reacties
7.090k views
Laatste bericht
3k reacties
5.204k views
Laatste bericht
864 reacties
2.475k views
Laatste bericht
2k reacties
2.480k views
Laatste bericht
368 reacties
604k views
Laatste bericht
130 reacties
170k views
Laatste bericht
Werken...
X