Site Regels & Richtlijnen

COPPA Policy

Alle gebruikers niet ouder dan 13 moeten toestemming van hun ouders of voogd vragen voor ze lid worden van dit forum. Meedoen mag, maar wel met toestemming van je ouder of voogd. Deze toestemming mag via mail naar ons gestuurd worden.

Wil je het registratieproces starten? Vink dan aan dat je het eens bent met de forumregels, en druk op 'registreren. Als je de registratie wil stoppen, klik dan hier om terug te gaan naar de forumindex.

Voor meer info over het registratieproces kan je ons bereiken op %1$s.

Forumregels

Registratie is gratis! We willen wel dat de forumregels volgt. Als je het eens bent met onze regels en richtlijnen, vink je het corresponderende vakje aan. Als je wil stoppen met de registratie, klik dan hier hier.

Onze moderatoren proberen het forum vrij te houden van ongewenste berichten, maar het is lang niet altijd mogelijk om alles te lezen en te beoordelen. Alle berichten op dit forum bevatten de meningen van de bijbehorende gebruiker, niet die van de eigenaar of de beheerder van dit forum pf MH Sub I, LLC (ontwikkelaars van vBulletin). Deze partijen zijn dus niet verantwoordelijk voor de inhoud van elk bericht.

Door akkoord te gaan met onze regels, beloof je dat je nooit berichten zult plaatsen die obsceen, vulgair, seksueel getint, hatelijk, bedreigend of in strijd met de wet zijn.

De eigenaars van dit forum hebben het recht om berichten te verwijderen, wijzigen, verplaatsen of te sluiten. Hier hoeft geen reden voor opgegeven te worden.

Algemene regels

Debatteren en discussiëren is prima, maar we tolereren geen onbeschoftheid, lomp taalgebruik (of 'slimme' manieren om de filters te omzeilen), beledigende posts, persoonlijke aanvallen of posts die enkel dienen om te provoceren. Wij hebben hierin altijd het laatste woord.

Probeer alsjeblieft geen inhoudsloze of nutteloze topics of posts te openen of te maken.

Herhaaldelijk posten, puur om je aantal posts op te krikken is niet toegestaan. Adverteren, spammen en trollen is niet toegestaan. Dit is van toepassing op het forum, in mails en bezoekersberichten en PMs.

Wacht even voor je posts of topics 'bumpt'. Minimaal 24 uur voor normale posts, en minimaal 12 uur als het om dringende technische hulp gaat.

Het is ook niet toegestaan om posts of links te wijden aan websites die seksueel van aard zijn of in overtreding zijn van de regels van vBulletin. De moderators bepalen verder wat wel en niet door de beugel kan.

Het bediscussiëren van illegale activiteiten zoals de piraterij van software of muziek en andere overschrijdingen van intellectuele eigendommen is niet toegestaan.

Werken...
X