Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Nikkie Plessen

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Nikkie Plessen

Leeftijd: 35 jaar (geboortedatum: 8 mei 1985)

Sterrenbeeld: Stier

Lengte: 1.67 meter

Beroep: mode-ontwerpster, ondernemer, presentatrice, model, actrice

Vermogen: 28 miljoen euro

Relatie: ja

Man: Ruben Bontekoe

Kinderen: 2 (dochter Julie en zoon Alain)

Instagram: Nikkie Plessen gebruikt Instagram onder de naam @nikkie_official

Nikkie Plessen werd bij het grote publiek bekend als Marieke de Jong in Onderweg naar Morgen. Later krijgt ze ook een andere rol als Lizzy Vehmeijer. Ook speelt ze in Kees & Co. Na haar carrière als soapie gaat ze aan de slag als VJ en presentatrice bij onder andere TMF en Can’t buy me love. Momenteel is ze livestyledeskundige bij RTL Boulevard.

Kledinglijn NIKKIE

In 2012 richtte Nikkie haar kledinglijn ‘NIKKIE’ op, die inmiddels zowel in Europa als Azië verkrijgbaar is. De lijn loopt heel goed, en inmiddels is Kate Moss het gezicht van haar merk. De fashionista is heel blij met het 42-jarige Engelse model, omdat zij haar inspiratie is geweest voor het ontwerpen van de kleding.

Ambassadrice

Naast haar werkzaamheden in de mode- en showbizzwereld zet Nikkie zich ook in voor het goede doel. Zo is ze ambassadrice van Dance4Life. Nikkie heeft de presentatie verzorgd voor een aantal Dance4Life activiteiten, zoals het Dance4Live event.

Getrouwd met Ruben Bontekoe

In de liefde is Nikkie al net zo succesvol als in haar presenteer- en modecarrière. Ze is al sinds 2003 samen met liftmagnaat Ruben Bontekoe. Hij is tevens de vader van haar twee kinderen Jolie en Alain.

Nikkie dankzij flink vermogen bij Dragons’ Den

Vanwege haar grote successen op zakelijk vlak zit Nikkie Plessen sinds 2020 in het programma Dragons’ Den. Zij zit daar als één van de rijke ‘draken’ klaar om haar geld te investeren. Met een persoonlijk vermogen van ruim 28 miljoen euro heeft ze namelijk best een extra centje te besteden!

Nikkie Plessen in TV Kantine: blablabla, chocoladevla

Nikkie Plessen werd begin 2020 voor het eerst nagedaan in de TV Kantine. Actrice Elise Schaap kreeg veel complimenten voor haar versie van Nikkie. Er werd zelfs een heuse persoonlijke slogan bedacht die Elise als Nikkie de hele tijd uitspreekt. In de sketches, die zich voornamelijk achter de desk van RTL Boulevard afspelen, zegt Elise de magische woorden ‘Blablabla, chocoladevla’ als er over kleurgebruik in de nieuwste mode gepraat wordt. Nikkie heeft deze woorden zelf nooit op tv uitgesproken!

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Reageer

  #2
  .
  .
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  .
  .
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
864 reacties
2.475k views
Laatste bericht
2k reacties
2.479k views
Laatste bericht
368 reacties
604k views
Laatste bericht
130 reacties
170k views
Laatste bericht
20 reacties
10k views
Laatste bericht
1 antwoord
1.641k views
Laatste bericht
813 reacties
4.744k views
Laatste bericht
76 reacties
36k views
Laatste bericht
Werken...
X