Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van April Darby

Opvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Van schets tot sexy! <3 Kostuum van Rachel Marron (13 april 2016)

  April_Darby_°19910527_TWITTER, Van schets tot sexy! <3 Kostuum van Rachel Marron (13 april 2016), http://imgbox.com/c8M8h2Cv
  https://twitter.com/AprilDarby91 & https://twitter.com/twitter/statuses/720198231477592064
  Reageer

  #2
  April Darby, Leer haar beter kennen, deel2

  April Darby_Koffietijd, http://imgbox.com/g/DkqaY0d4jq


  http://www.koffietijd.nl/12sept_april-darby/
  Reageer

  #3
  April Darby, Leer haar beter kennen

  April Darby_Koffietijd, http://imgbox.com/g/DkqaY0d4jq


  http://www.koffietijd.nl/thema/the-bodyguard/
  http://www.koffietijd.nl/12sept_april-darby/
  Reageer

  April Darby
  April Darby
  In mei gaf de 24-jarige April Darby, die naast Romy Monteiro de hoofdrol in The Bodyguard speelt, al een prachtig optreden in Koffietijd en spraken we haar even over haar bijzondere hoofdrol. Vandaag maken we verder kennis met haar: wie is het gezicht achter Rachel Marron?
  Opleiding
  Al op jonge leeftijd maakte April Darby kennis met de showbizz. Ze deed toen modellenwerk en commercials. Op 8-jarige leeftijd begon April met zang-, dans- en acteerlessen, wat uiteindelijk resulteerde in een plek op de vooropleiding van het Nederlands Musical Enseble. Hierna stroomde April door naar de voltijd opleiding Dutch Academy for Performing Arts, waar zij in 2012 vervroegd is afgestudeerd.
  Theater
  April was onder andere te zien als understudy van de hoofdrol Deloris in de musical Sister Act, was leadzangeres en dance captain in de theatertour van Soul SisterS en speelde de hoofdrol Sukie Rougemont in de musical Witches of Eastwick. Afgelopen seizoen was April te zien bij de Dinnershow 21 On Air en Dinnershow Brooklyn Nights. Naast haar alternate rol in The Bodyguard zingt ze aankomend seizoen ook als lead-vocalist in de nieuwe Dinnershow Pandora van RTL Entertainment in Studio 21.

  Muziek
  Naast alle theatershows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. In 2009 won ze een Dream Ticket voor Americal Idol in de Disney Hollywood Studio’s. Ze behaalde de vierde ronde en kort daarna bracht ze haar eerste single én videoclip Make Your Move uit. Ook was ze te zien op Sail, in het voorprogramma van Jeroen van der Boom, het televisieprogramma On Air, Nachtegiel en het bevrijdingsfestival in Den Haag.
  Overig
  April is een bezige bij en treedt, wanneer ze er tijd voor kan vrijmaken, op als MC naast DJ’s op evenementen en festivals, waaronder Extrema Outdoor. In de liefde gaat het ook goed met April. Zo heeft ze haar eigen bodyguard inmiddels al gevonden, namelijk Alessandro. Op toneel sloeg de vonk over. Eerder twijfelde ze nog of ze ooit een relatie met een collega zou aanknopen, maar de liefde tussen haar en Alessandro overwon.

  http://www.koffietijd.nl/12sept_april-darby/
  https://nl.wikipedia.org/wiki/April_Darby
  http://www.aprildarby.com/
  http://www.stage-entertainment.nl/sh...t/april-darby/
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
58 reacties
15k views
Laatste bericht
253 reacties
375k views
Laatste bericht
26 reacties
18k views
Laatste bericht
9 reacties
9k views
Laatste bericht
54 reacties
24k views
Laatste bericht
2k reacties
7.038k views
Laatste bericht
10 reacties
4k views
Laatste bericht
2k reacties
4.312k views
Laatste bericht
Werken...
X