Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van K3

Opvouwen
Opvouwen

Muziekgroep K3

In 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne, Marthe, Klaasje nadat zij K2 zoekt K3 hadden gewonnen. Vijf jaar later werd bekend gemaakt dat Klaasje K3 ging verlaten. Zij hield haar plaats warm voor de 19 jarige Julia Boschman, de nieuwe winnares van K2 zoekt K3. Alle meiden zijn gestopt met hun opleidingen om de K3-droom waar te maken. Hanne Verbruggen studeerde eerst Communicatiemanagement in Antwerpen, Marthe de Pillecyn studeerde kinderverzorging in Duffel en Julia Boschman studeerde eerst interieuradviseur. Nu zijn deze drie dames succesvolle zangeressen!

Lees hier alles over K3

Opvouwen

Algemene informatie over K3

leeftijd: Hanne Verbruggen 27 jaar, Marthe de Pillecyn 25 jaar, Julia Boschman 19 jaar

Sterrenbeeld: Hanne: Vissen, Marthe: kreeft, Julia: tweelingen

Kinderen: Nee

Relatie: Hanne ja, Marthe nee, Julia ja

Geboorteplaats: Hanne: Hamme België, Marthe: Duffel Belgie, Julia: Bergen op Zoom Nederland

Beroep: Zangeressen

Instagram: De meiden zitten op Instagram onder de namen: @Hannecarry__, @marthedep, @juliaboschman_

Oorsprong van K3

K3 is eigenlijk een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op de jeugd. De naam van de groep kwam door de eerste letters van de voornamen van de eerste k3 leden. In 2009 verliet Kathleen Aerts K3 en toen werd de talentenjacht K2 zoekt K3 gestart en werd Kathleen opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne, Marthe, Klaasje nadat zij de nieuwe K2 zoekt K3 talentenjacht gewonnen hadden. Vijf jaar later op 9 februari 2021 werd er bekend gemaakt dat Klaasje K3 ging verlaten. Voor het eerst in tijden hoefde de nieuwe K3 geen meisje te zijn. Dat jaar hebben kandidaten uit Nederland en uit België gestreden om de nieuwe positie van K3, in de talentenjacht K2 zoekt K3. De 19 jarige Julia Boschman was toen de nieuwe winnares van K2 zoekt K3 en nam toen de plaats van Klaasje in.

Voor  K3

Wat deden de drie meiden eigenlijk eerst voordat ze meededen aan K3. Hanne Verbruggen studeerde eerst communicatiemanagement in Antwerpen maar als sinds dat Hanne heel jong is droomde ze er al van om een carrière te krijgen als zangeres. Marthe de Pillecyn studeerde kinderverzorging aan het Sint-Norbertusinstituut in Duffel maar die opleiding heeft ze stopgezet om deel te kunnen uitmaken van de nieuwe K3. Julia Boschman studeerde eerst interieuradviseur maar zingen vond ze toch echt veel leuker om te doen. Toen heeft ze zich aangemeld voor K2 zoekt K3 en toen Julia de nieuwe K3 was heeft ze haar opleiding stopgezet omdat bij K3 horen een fulltime baan is.

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
59 reacties
47k views
Laatste bericht
186 reacties
499k views
Laatste bericht
65 reacties
224k views
Laatste bericht
155 reacties
344k views
Laatste bericht
2k reacties
4.107k views
Laatste bericht
454 reacties
1.738k views
Laatste bericht
293 reacties
763k views
Laatste bericht
48 reacties
141k views
Laatste bericht
Werken...
X