Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Emma Heesters

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en werd voornamelijk bekend van haar zelfgemaakte covers en haar deelname aan Beste Zangers. Tegenwoordig heeft ze ruim drie miljoen abonnees op haar Youtube-kanaal.

Algemene informatie over Emma Heesters

Leeftijd: 25 Jaar (geboortedatum: 8 januari 1996)

Beroep: zangeres

Lengte: 167 cm

Gewicht: onbekend

Geboorteplaats: ‘s Gravenpolder, Zeeland

Woonplaats: Alkmaar

Relatie: ja

Vriend: voetballer Wesley Hoedt

Instagram: de Instagram van Emma Heesters is @emmaheesters.

Relatie met voetballer Wesley Hoedt

Emma Heesters heeft sinds 2020 een relatie met de Nederlandse voetballer Wesley Hoedt. Wesley voetbalt bij Lazio op huurbasis en gaat na de zomer terug naar Southampton. Emma verteld dat ze Wesley echter niet achterna reist als hij terugkeert naar Southampton. Ze gaan dan ‘latten’ zegt Emma. Dit doen ze omdat de zangeres vindt dat je als vrouw ook je eigen geld moet verdienen. En dat gaat met al die nummer één-hits toch best aardig. Emma en Wesley hebben nog geen kind, maar steken niet onder stoelen of banken dat ze uiteindelijk wel samen kinderen willen.

De zangcarrière van Emma Heesters

Emma Heesters begon haar solocarrière toen ze als 8-jarig meisje meedeed aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Ze was hier als inzending voor de provincie Zeeland. De zangeres deed mee met het liedje 100 kleine feestjes en won hiermee het songfestival ook. In 2017 begon Emma met het plaatsen van Covers op haar eigen Youtube-kanaal en hiermee werd ze bekend. Heesters heeft tegenwoordig ook een platencontract en ze krijgt miljoenen views op haar Youtube-kanaal. In 2019 stond ze in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam ze deel aan het programma Beste Zangeres. Hier gooide ze hoge ogen bij de kijkers en werd ze in één klap een bekende Nederlander dankzij haar duet met Rolf Sanchez. In september 2019 bracht ze samen met Kevin de titelsong voor De Club Van De Lelijke Kinderen uit. Tegenwoordig brengt ze verschillende solonummers uit en werkt ze ook vaak samen met andere artiesten.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
2k reacties
2.395k views
Laatste bericht
2k reacties
14.884k views
Laatste bericht
710 reacties
2.953k views
Laatste bericht
592 reacties
4.179k views
Laatste bericht
514 reacties
1.477k views
Laatste bericht
484 reacties
1.479k views
Laatste bericht
524 reacties
956k views
Laatste bericht
1 antwoord
1.574k views
Laatste bericht
Werken...
X