Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Welmoed Sijtsma

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over presentatrice Welmoed Sijtsma

Leeftijd: Welmoed Sijtsma is 30. Ze werd geboren op 13 juli 1990

Lengte: onbekend

Gewicht: onbekend

Beroep: Presentatrice bij Goedemorgen Nederland en Op1

Familie: 2 zussen, Jildou Sijtsma en Berber Sijtsma

Relatie: nee

Vriend: Welmoed Sijtsma had ruim 15 jaar een relatie met jeugdliefde Erik Egberts. Ze verbroken hun verloving in februari 2021.

Kinderen: geen

Instagram: Welmoed Sijtsma gebruikt Instagram onder de naam @welmoedsijtsma

Welmoed Sijtsma is een echte Fries

Haar naam verraadt het al: Welmoed Sijtsma is een échte Fries! Deze goedlachse blondine groeide op in Leeuwarden, en zette haar eerste stapjes in de mediawereld door na haar journalistieke Masteropleidingen aan de Universiteit van Groningen aan de slag te gaan voor Omrop Fryslân. Tijdens haar studie was ze als stagiair werkzaam bij de redactie van het Jeugdjournaal. Daar had ze het zó naar haar zin, dat ze er later solliciteerde voor een baan als presentatrice. En die kreeg ze!

Welmoed bij Goedemorgen Nederland

Niet alleen kinderen, maar ook de meekijkende vaders liepen met haar weg! Haar talent en uitstraling bleef dan ook niet lang onopgemerkt: in 2018 kreeg Welmoed de mogelijkheid om het Jeugdjournaal in te ruilen voor Goedemorgen Nederland. Dat was geen makkelijke keuze. Ze besloot toch de uitdaging aan te gaan: vooral die herkenbare, lossere sfeer bij het ochtendprogramma gaf haar een vertrouwd gevoel.

Welmoed Sijtsma is weer single!

In februari 2021 werd bekend dat Welmoed Sijtsma haar verloving met jeugdliefde Erik Egberts verbroken heeft. Welmoed en Erik waren, op een korte ‘break’ na, ruim 15 jaar samen.

Welmoed Sijtsma kan schaatsen

Welmoed Sijtsma komt uit Friesland, dus schaatsen kan ze! Ze deed mee aan het sportieve schaatsprogramma De IJzersterkste, waarin ze het in strak schaatspak opnam tegen andere bekende Nederlanders. Ze werd uiteindelijk derde van de dames, achter Kim Lammers en Ortál Vriend.

Ooit te zien bij het ‘grote’ Journaal?

Intussen heeft Welmoed Sijtsma met haar dagelijkse tv-optredens nóg meer aan populariteit gewonnen. De vraag is niet óf die volgende stap er komt, maar wanneer! Die zien we in de toekomst absoluut bij het ‘grote’ Journaal terechtkomen!

Welmoed Sijtsma presenteert Op1

Welmoed werd in 2020 onderdeel van het presentatieteam van Op1, de talkshow die Jinek verving op NPO1. Daar vormde ze eerst een duo met Sander Schimmelpenninck, die later vervangen werd door Jort Kelder.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1


  Aangepast door capsnap; Gisteren, 23:46.
  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
39 reacties
110k views
Laatste bericht
77 reacties
36k views
Laatste bericht
4k reacties
7.090k views
Laatste bericht
3k reacties
5.204k views
Laatste bericht
864 reacties
2.475k views
Laatste bericht
2k reacties
2.480k views
Laatste bericht
368 reacties
604k views
Laatste bericht
130 reacties
170k views
Laatste bericht
Werken...
X