Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Fidan Ekiz

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Fidan Ekiz is een Nederlandse presentatrice en documentairemaakster. Ze werd vooral bekend van De Wereld Draait Door en De Vooravond. 

Algemene informatie over Fidan Ekiz

Leeftijd: 45 Jaar

Beroep: presentatrice en documentairemaakster

Lengte: 174 cm

Gewicht: 68 kg

Afkomst: Nederlands-Turks

Relatie: vrijgezel, gescheiden van ex-man Werd Duk

Kinderen: ja, één zoon genaamd Ferran

Instagram: de Instagram van Fidan is @fidanekiz

Huwelijk met Wierd Duk

In 2013 trouwde Fidan Ekiz met Wierd Duk. Ze kregen in ditzelfde jaar ook nog hun eerste zoontje. Hun zoontje heet Ferran. In 2017 liep het huwelijk van de actrice en haar man Wierd Duk toch stuk. Fidan vertelde dat ze veel moeite had met de scheiding. Tegenwoordig heeft Fidan nog geen nieuwe vriend en is ze dus nog vrijgezel voor zover bekend is!

Carrière Fidan Ekiz

Fidan Ekiz is een Nederlandse presentatrice. Ze heeft een Turkse vader en moeder en is ook half Turks. Ze groeide op in Nederland en studeerde journalistiek in Utrecht. Hierna ging ze aan de slag voor het Rotterdams Dagblad. Na de aanslag in Irak deed ze hier verslag van. Later werd ze de opvolger Jessica Lutz en werd ze correspondent bij RTL Nieuws. Na haar tijd bij RTL ruilde ze haar baan als verslaggeefster in voor een baan als redacteur bij Pauw & Witteman. In 2010 maakte ze een vijfdelige documentaire over Turkse immigranten in Nederland. Sinds 2012 is Ekiz regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door. In 2016 maakte ze een serie over persvrijheid in zes compleet andere landen en kreeg ze ook de Duidelijketaalprijs. Sinds 22 maart presenteert ze samen met Jeroen Pauw het praatprogramma Op1 en sinds 31 augustus presenteert ze samen met Renze Klamer het programma De vooravond  

Forum

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  Reageer
Het beste van Dionne Stax
Opvouwen

Ooit was Dionne Stax ieders favoriete nieuwslezeres. Tegenwoordig zie je haar allesbehalve dagelijks op tv. Deze mooiste foto's stillen de honger hopelijk een beetje!

Bekijk de foto's

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
227 reacties
594k views
Laatste bericht
22 reacties
61k views
Laatste bericht
394 reacties
1.182k views
Laatste bericht
226 reacties
270k views
Laatste bericht
7 reacties
9k views
Laatste bericht
424 reacties
1.017k views
Laatste bericht
382 reacties
1.235k views
Laatste bericht
2k reacties
2.387k views
Laatste bericht
Werken...
X