Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Gwen van Poorten

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Gwen van Poorten is een Nederlandse presentatrice, die vooral bekend werd door haar presentatiewerk voor BNNVARA.

BNNVARA

De meesten van ons kennen Gwen van haar werk voor BNNVARA. Hier probeerde de populaire brunette héél wat gewaagde dingen voor de camera. Voor ze een deel uitmaakte van dat populaire voorlichtingsprogramma studeerde ze Communicatie in den Haag. Gelukkig voor ons besefte Gwen dat ze liever voor grote groepen mensen stond en verruilde ze haar studie Communicatie voor het presenteren. Een keus die toch wel lekker heeft uitgepakt, al zeggen we het zelf!

Freelance beïnvloeder

Sinds oktober 2018 werkt Gwen niet meer voor BNNVARA, waar ze eerst programma’s als 3 op Reis Midweek presenteerde. Waarom van Poorten freelancer werd? Gwen vond het tijd voor iets nieuws. Daarna presenteerde ze het programma Trucker zoekt vlam voor het AD. In deze serie, speciaal voor truckers, hielp Gwen ze in hun zoektocht naar een leuke truckster.

Gwen van Poorten vriend

Gwen van Poorten is één van de weinige bekende Nederlanders die haar vriend uit de publiciteit houdt. Volgens sommige roddelbladen doet ze dit, omdat ze een open relatie zou hebben en ze zich voor hem zou schamen. Gwen maakte, in de Youtubeserie van Anna Nooshin echter gelijk een einde aan deze geruchten. Zo vertelde ze: ‘’Hij heeft hier niet voor gekozen. Ik zou nooit willen, dat wanneer hij een keer iets doet, er gelijk met een vingertje naar hem gewezen wordt.’’. Best begrijpelijk dus dat ze vriendlief uit de publiciteit houdt, als je het ons vraagt.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1

  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer

  #2
  Prikkelend plaatje
  Wacht op check
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
11 reacties
14k views
Laatste bericht
471 reacties
582k views
Laatste bericht
562 reacties
1.682k views
Laatste bericht
392 reacties
1.333k views
Laatste bericht
249 reacties
701k views
Laatste bericht
2k reacties
5.295k views
Laatste bericht
4k reacties
10.827k views
Laatste bericht
4 reacties
25k views
Laatste bericht
Werken...
X