Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Vajén van den Bosch

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    #91
    Ondanks haar leeftijd ziet ze er absoluut goed uit. Ik heb haar een tijdje geleden nog gezien in een of ander praatprogramma geloof ik. Kwam leuk en spontaan over.
    Er spelen in die serie Spangas trouwens nog twee interessante mokkeltjes mee. Ene Stijn Fransen als Renee en een waarvan ik de naam niet ken als Lillian.
    Reageer

    Vajén van den Bosch
    Vajèn van den Bosch (Oijen, 13 maart 1998) is een Nederlands zangeres, musicalactrice en stemactrice. Naast haar carrière zit zij op de havo in Oss. Ook volgt ze sinds augustus 2013 de Vooropleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg.

    Van den Bosch woont samen met haar ouders en jongere zus Venna in het Brabantse Oijen. Ze begon haar zangcarrière op 10-jarige leeftijd door auditie te doen voor The Sound of Music. Ze werd uit 2000 kinderen gekozen om te zingen in een van de zes groepen van de Von Trappfamilies. Van den Bosch mocht samen met haar groepje in het televisieprogramma, The Show of Music, dat door de AVRO werd uitgezonden, optreden. Dit was tevens haar televisiedebuut. Daarna speelde Van den Bosch in nog meer grote musicalproducties en kleine theatershows. Haar eerste hoofdrol verkreeg zij in Droomvlucht, waarin ze Lila speelde. Vervolgens nam ze deel aan The Voice Kids. In 2012/2013 speelde ze tiener Fiona in Shrek de Musical en organiseerde ze een (benefiet)concert.[2] De opbrengst van Zomerbenefiet TOM ging naar de CF-stichting. In november 2013 was zij te zien in 'Titus' de musical, in Theater de Lievekamp in Oss.

    Tijdens theaterseizoen 2013/2014 was Van den Bosch te zien in De sprookjesmusical Klaas Vaak, waarin ze kikkerprinses Anura speelde. Deze rol deelde zij met haar zus Venna en Manouk Pluis. Vanaf 23 november 2014 was Van den Bosch te zien als Liesl, de oudste dochter van Kapitein Von Trapp, in The Sound of Music.

    Van den Bosch begon in augustus 2013 aan de vooropleiding Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg. Ze krijgt hier zangles van Ivar Costenoble. Ze debuteerde op 1 september 2014 in de jeugdserie Spangas, als Juliette. In 2015 speelt Van den Bosch de rol van Sandy in de musical Grease.

    Van den Bosch verwierf bekendheid door haar deelname aan het programma The Voice Kids. Tijdens de 'Blind Audition' zong zij het nummer 'The Climb' van Miley Cyrus. Van den Bosch won de battle en de sing-off die direct daarop volgde en werd door haar coach Marco Borsato verkozen om in de finale te zingen. De finale vond plaats op 23 maart 2012 en Van den Bosch verloor met Dave Dekker van Fabiënne Bergmans.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
52 reacties
79k views
Laatste bericht
118 reacties
126k views
Laatste bericht
88 reacties
219k views
Laatste bericht
153 reacties
91k views
Laatste bericht
2k reacties
1.857k views
Laatste bericht
958 reacties
1.103k views
Laatste bericht
66 reacties
144k views
Laatste bericht
37 reacties
25k views
Laatste bericht
Werken...
X