Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Jutta Leerdam

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Jutta Leerdam

Leeftijd: 22

Geboren: 30 december 1998

Lengte: 1,81 m

Beroep: schaatsster

Relatie: ja

Vriend: Koen Verweij

Familie: 2 zussen, Merel Leerdam en Beaudine Leerdam. 1 broer, Kjeld Leerdam

Kinderen: geen

Jutta Leerdam is langebaanschaatsster. Ze heeft al drie belangrijke prijzen op haar naam staan in haar prille carrière: zo won ze de wereldtitel allround op het WK voor junioren, het NK sprint en samen met de Nederlandse ploeg werd ze wereldkampioen. Niet alleen op sportgebied gaat het Jutta voor de wind, ook in de liefde heeft ze haar geluk gevonden. Ze heeft al een paar jaar een relatie met schaatser Koen Verweij! Hij vertelde begin 2019 bij Jinek dat hij zijn eigen carrière even op een lager pitje heeft gezet, en nu Jutta aanmoedigt waar hij kan.

Jutta Leerdam Instagram

Naast haar schaatscarrière heeft Jutta meer dan 100.000 volgers. Hier heeft ze ook veel plezier in, zo vertelt ze bij Jinek. Dit is niet puur voor haar plezier, maar is ook professioneel handig. Niet alleen via haar sport trekt ze sponsoren aan, maar ook via haar Instagrampagina. Ook maakt ze samen met iedereen in haar team vlogs.

Mooiste sportvrouw Jutta

Ze is in 2019 uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van het jaar. Jutta zelf is er trots op. Aan RTL Boulevard vertelt ze dat ze er hard voor werkt, en het een eer vindt om de titel in ontvangst te nemen omdat er zoveel mooie vrouwen zijn. Haar geheim? Schaatsen natuurlijk! Jutta Leerdam poseerde voor LXRY en FHM, maar werd nog nooit naakt op de foto gezet.

Eigen ploeg Team Worldstream

In 2020 richtte Jutta Leerdam met haar vriend Koen Verweij een eigen schaatsploeg op: Team Worldstream. De twee hadden allebei moeite met het vinden van een nieuw team, dus besloten ze er zelf een te beginnen. Sinds haar overstap in 2020 gaat het sportief nog steeds uitstekend met Jutta Leerdam. Ze won in haar gloednieuwe pak van schaatsploeg Team Worldstream al meerdere malen goud op het NK, EK en WK.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1


  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
107 reacties
332k views
Laatste bericht
39 reacties
110k views
Laatste bericht
77 reacties
36k views
Laatste bericht
4k reacties
7.090k views
Laatste bericht
3k reacties
5.204k views
Laatste bericht
864 reacties
2.475k views
Laatste bericht
2k reacties
2.480k views
Laatste bericht
368 reacties
604k views
Laatste bericht
Werken...
X