Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Anouk Smulders-Voorveld

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Anouk Smulders-Voorveld is een Nederlandse presentatrice en voormalig model. Ze werd bekend door Shownieuws en Holland’s Next Top Model.

Algemene informatie Anouk Smulders-Voorveld

Leeftijd: 46 Jaar

Relatie: Ja, getrouwd met Edwin Smulders

Kinderen: Ja, een dochter genaamd Bo (11) en een zoon genaamd Max (15)

Familie: Zus Nicole Smulders

Instagram: De Instagram van Anouk is @anoukmsmulders

Huwelijk met Edwin Smulders

Anouk Smulders is getrouwd met Edwin Smulders. Ze zijn al 16 jaar gelukkig getrouwd. Edwin is een succesvol fotograaf en maakte al foto’s van onder andere Willen-Alexander en Maxima. In december 2020 plaatste Anouk een terugblik op Instagram, hierin zagen dat we ze destijds in Curaçao zijn getrouwd. Het stel heeft tegenwoordig twee kinderen Max en Bo.

Carriere Anouk Smulders

Anouk begon haar school op de havo, hierna hing ze meao doen. Toen ze hiermee klaar was verhuisde ze naar Haarlem en ging hier Internationaal management studeren aan de heao. Ze werd tijdens deze studie ontdekt als model. De eerste opdracht van Anouk was voor het Franse modeblad Elle en een paar dagen hierna vroeg de Duitse versie van Elle haar voor een modereportage. De carrière van het model kwam hierna erg snel van de grond. Ze woonde vervolgens 10 jaar lang in Parijs, New York Miami en Londen totdat ze in 2004 terug verhuisde naar Nederland. Ze deed naast modellenwerk ook commercials en verschillende modeshows.

Sinds Smulders terug is in Nederland is ze in verschillende programma’s op tv te zien. In 2005 begon ze bij SBS6 en ze presenteerde hier Shownieuws tot 2006. Hierna stapte ze over naar Talpa. Vanaf 2008 was ze tien bij RTL Boulevard. Sinds het najaar van 2013 zit Anouk in de jury van Holland’s Next Top Model. In 2016 was ze eenmaling te zien in goede tijden, slechte tijden. In 2017 stopte ze bij RTL Boulevard en bij Holland’s Next Top Model. Sinds 2019 is ze regelmatig te zien bij Shownieuws.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  .


  .
  Reageer

  #2
  .  .
  Reageer

  #3
  .
  .
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  .  .
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
68 reacties
60k views
Laatste bericht
213 reacties
362k views
Laatste bericht
175 reacties
579k views
Laatste bericht
152 reacties
247k views
Laatste bericht
9k reacties
16.889k views
Laatste bericht
3k reacties
7.418k views
Laatste bericht
3k reacties
8.020k views
Laatste bericht
43 reacties
74k views
Laatste bericht
Werken...
X