Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Kate Ruinemans

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Kate Ruinemans

Leeftijd: 29 jaar

Beroep: Evenementenmanager, producer, model

Relatie: ja

Vriend: Dirk Kuyt (40)

Kinderen: geen

Instagram: Kate zit op instagram onder de naam @kateruinemans ze heeft wel een privé account

Kate Ruinemans is vriendin van Dirk Kuyt

In 2021 werd bekend dat Kate Ruinemans stiekem al een tijdje een relatie met voetballer Dirk Kuyt heeft. Dirk Kuyt scheidde van zijn jeugdliefde Gertrude Kuyt en ging steeds vaker naar Amsterdam op zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans te bezoeken. In maart 2021 werden ze voor het eerst samen gespot door fotografen. Kate en Dirk leerden elkaar kennen dankzij een samenwerking tussen de Dirk Kuyt Foundation en IT4Kids, waar Kate werkte. Kuyt benadrukte dat zijn relatie met Kate pas begon nadat hij en Gertrude uit elkaar waren.

Miss Overijssel

Kate Ruinemans heeft in 2009, toen ze 18 was meegedaan aan de verkiezing voor Miss Overijssel. Ze haalde de finale en was ook op de catwalk te bewonderen. De verkiezing kwam langs op regionale zender TV Oost. Zij interviewden Kate en brachten verslag uit van de missverkiezing.

Kate Ruinemans op social media

Er zijn weinig foto’s beschikbaar van Kate Ruinemans. De onderneemster is niet heel actief op social media, wat vermoedelijk te maken heeft met de media-aandacht die zij en Dirk Kuyt krijgen. Kate Ruinemans heeft geen open Instagram of Facebook. Wel is ze op LinkeIn te vinden met haar eigen productiebedrijf Kreate.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Volgens mij staat ze wel op de cover van de nieuwe Flair.

  Reageer

  Kate Ruinemans
  Kate Ruinemans is de nieuwe vriendin van Dirk Kuyt. De voetballer scheidde onlangs van zijn jeugdliefde Gertrude en werd al gauw gespot met de 11-jaar jongere blondine uit Amsterdam. Hij ontmoette Kate toen hij voor zijn foundation samenwerkte met IT4Kids, die vertegenwoordigd werden door Kate. Sinds maart 2021 zijn ze ook voor de bühne een stel.

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
44 reacties
10k views
Laatste bericht
2k reacties
7.026k views
Laatste bericht
46 reacties
21k views
Laatste bericht
2k reacties
4.310k views
Laatste bericht
8 reacties
7k views
Laatste bericht
0 reacties
508 views
Laatste bericht
9 reacties
3k views
Laatste bericht
249 reacties
374k views
Laatste bericht
Werken...
X