Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Sarah van Soelen

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Sarah van Soelen zou de nieuwe vriendin van André Hazes zijn. Maar, wie is deze inlfuencer eigenlijk?

Algemene informatie over Sarah van Soelen

Leeftijd: 25 jaar

Haarkleur: blond

Kleur ogen: blauw

Beroep: influencer, werkt bij kledingwinkel Chicas Winny Alice

Woonplaats: Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Vriend: André Hazes

Instagram: Sarah van Soelen gebruikt Instagram onder de naam @sarahvansoelen

Wie is Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen is werkt bij een kledingwinkel in Rijswijk en timmert lekker aan de weg als influencer. Op Instagram heeft deze blondine dan ook bijna 50.000 volgers. En dat zullen er ongetwijfeld wel meer worden, als we zo naar de foto’s kijken die op haar Instagramprofiel voorbij komen. Sarah woont op dit moment in Zuid-Holland in het plaatsje Bergschenhoek. Van oorsprong is Sarah van Soelen een brunette, maar ze verft haar bruine lokken al een tijdje blond. Wie af en toe een kijkje neemt bij de selfies van Sarah, ziet dat deze dame prachtige lichtblauwe ogen heeft.

‘De nieuwe vriendin van André Hazes’

Het nieuws over de breuk tussen André en zijn Monique is nog maar net de wereld in geslingerd, als het nieuws over een vermeende nieuwe vriendin de kop op doet. En je raadt het al: die ‘nieuwe’ vriendin is niemand minder dan deze blondine, Sarah van Soelen.

‘André Hazes bevestigt relatie met Sarah in uitzending Beau’

André Hazes is gek op Sarah van Soelen. Dat vertelde hij tijdens de uitzending van de talkshow Beau. zo liet André zelfs onlangs weten toen hij aan tafel zat bij de talkshow Beau op RTL4. Tijdens de live-uitzending werd de Leef-zanger geconfronteerd met een foto van hem en de vader van Sarah van Soelen. De twee hadden het duidelijk erg gezellig. Vervolgens vroeg Beau naar zijn relatie met Sarah. De zanger antwoordde hierop: “Ik ben wel gek op dat meisje, ja”.

Een jongere versie van Monique Westenberg

Wie naar de foto’s van Sarah van Soelen kijkt, zal het ongetwijfeld zijn opgevallen: Sarah van Soelen lijkt een jongere versie van Monique Westenberg, de voormalige vriendin van André Hazes. Je zou dan ook wel kunnen stellen dat de Amsterdamse zanger een ‘type’ heeft.

Sarah van Soelen en Lars Veldwijk

Sarah van Soelen werd in 2019 door Shownieuws via Instagram gevraagd naar haar telefoonnummer om geruchten te bespreken over haar en Lars Veldwijk. Ze zou namelijk tijdens de relatie van Lars en Monica Geuze regelmatig met Lars Veldwijk gezien zijn. Ja, een heftig nieuwtje dus. Om die geruchten te checken nam Shownieuws contact met Sarah op. Een medewerkster van Shownieuws vertelde daarover: ”Het enige wat Sarah toen zei was, Ja… Nee die geruchten ken ik wel”. Ook voegde Sarah van Soelen nog tie: “Lars heeft mij op luidspreker moeten bellen waar Monica bij was en toen moesten wij ontkennen dat we niet samen waren”. Ja, dat is een nogal opvallend antwoord inderdaad. Zou de blondine voor André Hazes dan ook al een romance met Lars Veldwijk gehad hebben? Het zou zomaar eens de reden kunnen zijn dat Lars en Monica destijds besloten hebben om uit elkaar te gaan.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1

  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer

  #2

  Reageer

  #3
  Sarah van Soelen en André bevestigen relatie.

  Reageer

  #4
  Reageer

  Sarah van Soelen
  Sarah van Soelen (25) zou de nieuwe vriendin van André Hazes zijn. Precies, de dame waarvoor hij waarschijnlijk zijn Monique verliet.

  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
7 reacties
747 views
Laatste bericht
20 reacties
15k views
Laatste bericht
2k reacties
7.012k views
Laatste bericht
12 reacties
7k views
Laatste bericht
1 antwoord
4k views
Laatste bericht
4 reacties
2k views
Laatste bericht
2k reacties
4.308k views
Laatste bericht
444 reacties
838k views
Laatste bericht
Werken...
X