Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Willemijn Aerdts

Opvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken
  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer

  #2
  Reageer

  Willemijn Aerdts
  Willemijn Aerdts {1983} is docent-onderzoeker bij het Institute for Security and Global Affairs van de Universiteit Leiden.

  Op dit moment staat Willemijn op plek 2 van de kandidatenlijst van D66 voor de Eerste Kamer.

  Willemijn is als lid van de adviesraad verbonden aan WIIS-Netherlands en is lid van de general board van Stichting JASON. Ook is ze lid van de Netherlands Intelligence Studies Association en heeft zij Bureau Aerdts opgericht.

  Willemijn was lid van de commissie Vrede & Veiligheid van de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV) en sprak als jongerenvertegenwoordiger tijdens de Kindertop van de Verenigde Naties. Ook was zij Global Shaper verbonden aan het World Economic Forum.

  Willemijn heeft een LLM in International Public Law en een MA in Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief. Zij beleidsonderzoek op het gebied van internationale zaken gedaan. In de periode 2006-2009 was zij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties. Eerder was zij vrijwilliger voor de Nederlandse UNICEF-Commissie en de Nederlandse Kinderrechten Collectief. Ze was ook de eerste vicevoorzitter van de Nederlandse Nationale Jeugdraad (NJR). Willemijn was betrokken bij de oprichting van het Ad de Jonge Centrum voor Inlichtingen- en Veiligheidsstudies van de Universiteit van Amsterdam.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
14 reacties
17k views
Laatste bericht
18 reacties
52k views
Laatste bericht
2k reacties
4.335k views
Laatste bericht
2 reacties
5k views
Laatste bericht
15 reacties
12k views
Laatste bericht
2k reacties
7.136k views
Laatste bericht
6 reacties
6k views
Laatste bericht
18 reacties
20k views
Laatste bericht
Werken...
X