Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Angela Brouwers (Angel-Eye)

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    Angela Brouwers (Angel-Eye)
    Angel-Eye, pseudoniem van Angela Brouwers, (11 september 1974) is een Nederlands artieste, componiste en producent. Sinds 2000 werkt zij samen met René Shuman als coproducent. Sinds 2003 staan zij samen op het podium als het duo Shuman & Angel-Eye.

    Angel-Eye schreef en produceerde muziek voor reclameboodschappen en artiesten. Ze speelt gitaar, piano en saxofoon. Reeds tijdens haar studententijd aan het conservatorium in Maastricht werkte ze met succes als componist-producent. Vanaf haar 18e heeft ze een productiemaatschappij en uitgeverij met de naam AudioNet. Ze componeerde en produceerde vele bekende reclamemelodieën, onder andere voor Profile de Fietsspecialist, Arke Reizen, Rabobank, Caterpillar, Sony playStation, Bedrijfspensioenfonds voor bouw en Nijverheid e.v.a. Tevens produceerde ze in opdracht van andere artiesten en platenmaatschappijen in België, waaronder Arcade en Byte Records. In België had ze een platencontract bij platenmaatschappij EMI als leadzangeres van de groep Tiger Tiger, een project in de stijl van Phil Spector. Angel-Eye nam composities voor haar rekening en ook Guy Chambers, schrijver van enkele liedjes van Robbie Williams, bracht enkele composities aan voor dit project.

    Nadat ze in 2000 was gedocumenteerd in een tv-special van L1, de regionale televisiezender van Limburg, belde René Shuman haar op. Samen produceerden ze in 2001 Shumans comebackalbum Set the clock on Rock!. Vanaf 2003 gingen ze samen succesvol verder als duo onder de naam Shuman & Angel-Eye.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
2k reacties
4.340k views
Laatste bericht
12 reacties
15k views
Laatste bericht
27 reacties
12k views
Laatste bericht
11 reacties
46k views
Laatste bericht
2k reacties
7.161k views
Laatste bericht
26 reacties
38k views
Laatste bericht
17 reacties
15k views
Laatste bericht
15 reacties
19k views
Laatste bericht
Werken...
X