Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Simone van den Eertwegh

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    Simone van den Eertwegh
    Zangeres Simone is geboren in Eersel, waar ze als kind haar jeugd doorbracht. Ze was altijd al bezig met muziek, maar haar stem begon zich eigenlijk pas rond haar zestiende levensjaar te ontwikkelen. Geïnspireerd door zangeressen als Lenny Kuhr en Marie‑Cécile Moerdijk begon ze haar eigen stem te ontdekken.

    Nog maar net negentien vertrok ze naar Eindhoven om daar, zonder enige ervaring, te gaan zingen in een Diner Theatershow. Daarnaast ging ze zanglessen volgen en dat alles leidde tot een nieuwe fase in haar zangcarrière. Na 3 jaar besloot ze zich op een solocarrière te gaan richten. Om dit te realiseren volgde ze een studie kleinkunst.

    Al snel nam ze haar eerste demo "Overal zijn mensen" op. Met deze demo werd Simone door Sterren.nl van de TROS verkozen tot talent van de maand en mocht ze een prachtige videoclip opnemen. Deze is te bewonderen op de video-pagina.

    Het lied "Overal zijn mensen" leidde tot een samenwerking met de tekstschrijvers Herman Pieter de Boer en Micky Otterspoor. Deze samenwerking werd beklonken met Simone's eerste single "Weer thuis bij jou". Bekijk hier de videoclip.

    In mei 2011 won Simone met haar nieuwe single "Ritme" de TrosKompas‑wedstrijd "Zing & Win een zomerhit". Door het winnen van deze wedstrijd kreeg Simone onder andere een videoclip cadeau van Sterren.nl van de TROS. In juli 2011 is deze clip opgenomen.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
29 reacties
40k views
Laatste bericht
7 reacties
5k views
Laatste bericht
2k reacties
7.163k views
Laatste bericht
44 reacties
31k views
Laatste bericht
12 reacties
48k views
Laatste bericht
11 reacties
13k views
Laatste bericht
16 reacties
20k views
Laatste bericht
11 reacties
8k views
Laatste bericht
Werken...
X