Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Frederiek Voskens

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    Frederiek Voskens
    Na de dansopleiding bij ArtEZ hoge school voor de kunsten in Arnhem begint Frederiek meteen als dansdocent en als danseres bij de grote producenten voor theater en televisie. Later ontwikkelt ze zich eerst als presentatrice en later als actrice tbv corporate multimedia zoals e-learning films, internet informatiefilms, bedrijfsfilms en live events voor grote en kleine concerns in de profit en non-profit sector. Hier ontdekt ze de meerwaarde van het inzetten van drama in het bedrijfsleven.

    In 2007 volgde ze een opleiding (WWLA van Andre Witbreuk en Loes Wouterson), workshops ter verdieping van vele theorieën en modellen bij Het Consulaat/ActInc en masterclasses van o.a. Monique van de Ven en Hans Kesting. Binnen twee jaar heeft Frederiek haar rugzak gevuld met kennis en kunde en brengt dit meteen in praktijk. Verbonden aan acteursbureaus maar ook zelfstandige is Frederiek als (trainings- en assessment acteur en co-trainer inmiddels al weer geruime tijd en veelvuldig werkzaam in het bedrijfsleven.

    Frederiek speelt daarnaast ook in theater, films en series. Ze speelde o.a. An in "Zadelpijn en ander damesleed", Miep Gies in "Het Achterhuis van Anne Frank", de moeder van Hannie Schaft in "Het meisje met het rode haar" . Daarnaast is te zien geweest in bijrollen voor o.a. GTST, Verborgen Gebreken en de "One night Stand"; Midzomernachtdroom. Momenteel toert ze met een eenakter/monoloog ; "Het Verlies van Viviane", langs theaters, maar ook langs ziekenhuizen, in collegezalen, aan keukentafels en andere locaties waar theater niet vanzelfsprekend is.

    Sinds 2011 heeft Frederiek samen met Manon Dahler en Rene van Zinnicq Bergmann "ZAKEN THEATER" opgezet. De activiteiten van ZT verbindt entertainment aan het zichtbaar en bespreekbaar maken van gedrag en complexe dilemma of ze dragen, op een creatieve manier, bij aan interne discussies met betrekking tot verandering- of leerprocessen.

    -Actrice
    -Theatermaker
    -Presentator
    -Trainings- en assessment acteur
    -Dagvoorzitterschap/Discussieleiderschap/Facilitator
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
32 reacties
41k views
Laatste bericht
8 reacties
7k views
Laatste bericht
17 reacties
20k views
Laatste bericht
14 reacties
16k views
Laatste bericht
48 reacties
31k views
Laatste bericht
7 reacties
5k views
Laatste bericht
2k reacties
7.164k views
Laatste bericht
12 reacties
48k views
Laatste bericht
Werken...
X