Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Savanna Treijtel (SaVaNNa)

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    #1
    Prikkelend Plaatje
    Klik om te bekijken
    Prikkelend Plaatje
    Klik om te bekijken
    Reageer

    #2
    Prikkelend Plaatje
    Klik om te bekijken
    Prikkelend Plaatje
    Klik om te bekijken
    Reageer

    Savanna Treijtel (SaVaNNa)
    Savanna Treijtel, (Rotterdam, 11 maart 1995) is een Nederlandse zangeres, beter bekend onder haar artiestennaam SaVaNNa

    Savanna doet in 2003 mee aan het karaoke-onderdeel van De Wereld van K3 en won samen met haar broer Matthijs als deelnemer de eerste prijs. Savanna was toen 8 jaar oud. Savanna zong Yèkè Yèkè terwijl haar broer ( op dat moment 10 jaar ) figureerde als "kleine broer".

    In 2005 schreef Savanna zich in voor het Junior Songfestival en belandde bij de laatste 45 kandidaten. Daarna besloot zij een zangopleiding te volgen bij de zangdocent van o.a. Frans Bauer.

    In 2006 deed Savanna een 2e poging en schreef zich opnieuw in voor het Junior Songfestival. Zij belandde met haar zelfgeschreven liedje "Als Een Roos" ditmaal bij de laatste 12 kandidaten en volgde de workshopronde bij Lucia Marthas.

    Een 3e poging voor het Junior Songfestival deed Savanna in 2007. Zij nam toen ook deel aan diverse andere audities zoals oaijna Beroemd en So You Wanna Be A Popstar. Inmiddels heeft Savanna het Oranje Harp Festival van TV Oranje gewonnen. Ook bracht zij met Omroep Max haar liedje "Als Een Roos" uit op single voor het goede doel. Dit was te zien en te volgen tijdens 2 afleveringen van het TV programma Max Maakt Mogelijk. Ook was zij te gast in het TV programma Max & Loretta. In December 2007 mocht ze zingen voor 14.000 man publiek, tijdens het muziekspektakel Maak De Droom Waar.

    Hierna is alles voor Savanna in een stroomversnelling gekomen en bracht zij in Mei 2008 haar single "Geen Kind Meer" uit. Deze werd geproduceerd door de man achter de populaire meidengroep Djumbo en Idol Jim Bakkum.

    Met haar single "Niet Voorbij" besteeg zij de Mega Single Top 100 en Nederlandse Top 20. De single werd geproduceerd door de producers van oa Yes-R, Fouradi en Elize. Ook bij Sterren.nl van de TROS bleef zij niet onopgemerkt en werd uitgeroepen tot "Talent v/d Week!”. Met “Niet Voorbij” stond Savanna sinds kort ook in de Sterren.nl Top 2009 hitlijst. Laura Vlasblom, beter bekend als de ex Frizzle Sizzle en stemactrice van oa Barbie en vele Disney films, heeft Savanna onder haar vleugels en begeleid Savanna bij al haar live performance! Inmiddels wordt Savanna door geheel het land graag gezien bij verschillende evenementen en festivals en groeit haar aantal fans met de dag! Raak overtuigt van deze jonge, nieuwe, frisse sound.... de Savanna Sound!!

    In 2010 figureert ze in de Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden en treedt ze op bij Lego World.

    In het jaar 2011 brengt ze haar single I Want My Radio uit. Ze doet auditie voor een rol in Razend en krijgt een rol als klasgenoot. Ook speelt ze een gastrol in Sinterklaas en de Gouden Pendule. In België is SaVaNNa te zien in Efteling TV: De Schatkamer.

    In 2012 komen er twee singles uit; Rainbow en Boomerang. Deze laatst genoemde single is geschreven door Jeronimo, maar Savanna kwam zelf met de titel. Door het succes van deze twee singles stond ze o.a. op Alles Kids in Drenthe en op het podium van de Open Studio Dagen met YO Media in Hilversum. Savanna deed ook mee aan de Nederlandse Birdy Contest in de radioshow van Giel Beelen, hier zong ze de cover van Krezip, Sweet Goodbyes. In dit jaar deed ze ook een casting voor Spijt de Film en organiseerde ze een special VIP day voor twee van haar fans. Met deze fans ging ze een dagje met de limo naar de Efteling. Savanna mocht ook jurylid zijn bij de Superkidstalentenjacht.

    In 2013 treedt Savanna op bij Hitz voor Kidz en brengt ze haar nieuwe single I Love 2 uit.

    www.savannamusic.nl
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
2k reacties
7.163k views
Laatste bericht
44 reacties
30k views
Laatste bericht
28 reacties
40k views
Laatste bericht
12 reacties
47k views
Laatste bericht
11 reacties
13k views
Laatste bericht
16 reacties
20k views
Laatste bericht
11 reacties
8k views
Laatste bericht
13 reacties
16k views
Laatste bericht
Werken...
X