Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Eefke Boelhouwers

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    Eefke Boelhouwers
    Eefke Boelhouwers is presentatrice van het radioprogramma tussen 10.00 en 13.00 op Omroep Brabant Radio. In dit programma veel muziek, entertainmentnieuws en tips op het gebied van games, boeken, muziek, films en eten & drinken.

    Tijdens haar studie Journalistiek in Tilburg werd haar duidelijk hoe leuk het radiovak is. Bij studeren hoort stagelopen en dat gebeurde bij Omroep Brabant Radio en BNN United op Radio 1.

    Na wat freelancewerk kwam de vraag of ze Rob Bartol wilde assisteren. Een leuke job die ze met twee handen aanpakte. Na vijf jaar 'Een Robbertje Bartol' kreeg ze haar eigen programma ‘BrabantSpits’ in de avonduren. Sinds september 2008 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

    Met het feelgood radioprogramma wil Eefke luisteraars informeren en oproepen om verzoekplaten in te dienen en leuke tips te geven voor uitjes en nieuwtjes. De deskundigen op boeken-, game-, muziek-, film- en culinair gebied zijn gebleven. Ook heeft ze leuke acties waar prijzen mee te winnen zijn. Regelmatig zorgt live muziek voor letterlijk een verrassende noot.

    Eefke kun je altijd mailen: [email protected]. Meer informatie over haar programma en gasten vind je op www.omroepbrabant.nl/radio.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
2k reacties
4.340k views
Laatste bericht
12 reacties
15k views
Laatste bericht
27 reacties
12k views
Laatste bericht
11 reacties
46k views
Laatste bericht
2k reacties
7.161k views
Laatste bericht
26 reacties
38k views
Laatste bericht
17 reacties
15k views
Laatste bericht
15 reacties
19k views
Laatste bericht
Werken...
X