Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Annemarie Landman

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Annemarie Landman is al een aantal jaar verslaggeefster die we graag voorbij zien komen bij Editie NL. Kijkers willen weten: wie is Annemarie Landman nu eigenlijk?

Algemene informatie over Annemarie Landman

Leeftijd: 35

Relatie: Nee

Kinderen: Nee

Beroep: Verslaggeefster

Instagram: Annemarie gebruikt Instagram onder de naam @annemarielandman

Wie is Annemarie Landman?

Tussen 2003 en 2007 studeerde Annemarie aan de hoge school van Utrecht. Tijdens haar studie is ze ook al werkzaam als journaliste bij de Gelderlander. Tussen 2005 en 2007 werkte ze bij het Algemeen Dagblad. Na haar HBO opleiding journalistieke koos ze er in 2010 voor een master-studie te volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Uiteindelijk slaagde ze in 2012 C*m Laude voor haar studie Communicatiewetenschap.

Aanhouding en boete bij Editie NL

Met twee diploma’s op zak komt Annemarie uiteindelijk terecht bij Editie NL. Voor haar werk als verslaggeefster reist Annemarie door het hele land om leuke items te filmen. In 2015 kwam Landman uitgebreid in het nieuws toen ze werd opgepakt door de politie. Voor een aflevering van editie NL ging zij op onderzoek uit hoe er op accessoires met wapens zou worden gereageerd. Annemarie ging er op uit met een tas gevuld met een 3D-geprint pistool en een paraplu met de vorm van een jachtgeweer als handgreep. Het leverde haar uiteindelijk een aanhouding en 300 euro boete op. Niet elke dag ziet er zo uit voor de verslaggeefster maar we weten wel dat ze niet gauw bang is om de kijker te amuseren!

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
45 reacties
21k views
Laatste bericht
42 reacties
9k views
Laatste bericht
2k reacties
4.310k views
Laatste bericht
8 reacties
7k views
Laatste bericht
0 reacties
340 views
Laatste bericht
9 reacties
2k views
Laatste bericht
249 reacties
374k views
Laatste bericht
6 reacties
2k views
Laatste bericht
Werken...
X