Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Jindra van Schaijk (K3 Zoekt K3)

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    Jindra van Schaijk (K3 Zoekt K3)
    Jindra is een zangeres en musicalactrice, die bekendheid bij een groot publiek in Nederland en Vlaanderen heeft verworven als finalist in de talentenjacht K3 zoekt K3.

    Jindra van Schaijk werd geboren in Delft en bracht een groot deel van haar jeugd door op de Nederlandse Antillen. Terug in Nederland kwam ze terecht in Etten-Leur en combineerde ze het laatste jaar VWO met een MusicalAllFactory-opleiding bij Factorium in Tilburg. Ze vervolgde haar ambitie voor het theater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Musicaltheater, waar ze in 2015 afstudeerde.

    Jindra was in seizoen 2014-2015 te zien in de musical The Sound of Music van Stage Entertainment. Hierin speelde ze in het ensemble en was ze de understudy van Frau Schmidt en Zuster Berthe. Dit seizoen is ze onderdeel van het vaste entertainment in de Efteling en is ze te zien als lead vocalist (vaste vervangster) in de dinnershow Pandora van RTL Live Entertainment.

    In 2015 was Jindra te zien bij SBS 6 en VTM in het televisieprogramma K3 zoekt K3. Hier eindigde ze in de finale als runner-up voor één van de nieuwe meiden van K3.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
29 reacties
40k views
Laatste bericht
7 reacties
5k views
Laatste bericht
2k reacties
7.163k views
Laatste bericht
44 reacties
31k views
Laatste bericht
12 reacties
48k views
Laatste bericht
11 reacties
13k views
Laatste bericht
16 reacties
20k views
Laatste bericht
11 reacties
8k views
Laatste bericht
Werken...
X