Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Billie Eilish

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

De in 2001 geboren Billie Eilish Pirate Baird O’Connell is een Amerikaanse zangeres. Ze is vooral bekend van haar nummer Bad Guy.

Algemene informatie Billie Eilish

Leeftijd: 19 jaar

Lengte: 1.61 meter

Relatie: nee

Instagram: Billie gebruikt Instagram onder de naam @billieeilish

Beroep: zangeres

De carrière van Billie

Billie Eilish groeide op in een acteurs- en muzikantenfamilie. Al sinds dat de zangeres 11 jaar is schrijft ze haar eigen liedjes. Ze bracht in het najaar van 2015 haar eerste single Ocean eyes uit. In maart 2017 verscheen haar nummer Bored, dat op de soundtrack van de Netflix-serie 13 Reasons Why kwam. Billie Eilish’ eerste album, When we all fall asleep, where do we go?, kwam uit op 29 maart 2019. Op 13 februari 2020 werd Billie Eilish’ single No Time to Die uitgebracht, het titelnummer van de  25ste James Bondfilm. Dit liedje heeft Billie Eilish haar grootste hit tot dusver in Nederland opgeleverd. Eind april 2021 kondigde Eilish aan dat ze haar tweede studioalbum, Happier than Ever, op 30 juli van dat jaar zou uitbrengen.

Jongste artiest

De toen 18-jarige uit Los Angeles won tijdens de 62e Grammy Awards, Grammys voor liedje van het jaar voor “Bad Guy,” Beste nieuwe artiest, Album van het jaar voor When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, en plaat van het jaar voor “Bad Guy,” Hiermee pakt ze de belangrijkste prijzen van de avond. Met maar liefst 4 Grammys is Eilish de jongste artiest ooit die zoveel prijzen in ontvangst mag nemen!

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
13 reacties
18k views
Laatste bericht
14 reacties
13k views
Laatste bericht
35 reacties
33k views
Laatste bericht
4k reacties
6.801k views
Laatste bericht
438 reacties
697k views
Laatste bericht
70 reacties
57k views
Laatste bericht
0 reacties
593 views
Laatste bericht
3 reacties
1k views
Laatste bericht
Werken...
X