Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Jo van Egmond

Opvouwen
Biografie
Opvouwen

Jo van Egmond (1987) is de nieuwslezeres van de Coen en Sander show op Radio 538. Ze studeerde journalistiek en media aan de Universiteit van Amsterdam.

Carrière

Jo begon al in 2007 met het maken van radio. Ze liet zich opleiden door zender Veronica, en ging vervolgens aan de slag bij Radio 1. Daar werd ze bij omroep WNL voor het eerst nieuwslezer. Ook bij Novum Nieuws, AT5 en RTL heeft ze met een microfoon voor haar neus gezeten. Naast nieuwsverslaafd is Jo ook zeer geïnteresseerd in politiek. Ze was twee jaar lang parlementair verslaggever bij WNL. Tegenwoordig verdient ze toch weer haar brood als nieuwslezer, nu bij de Coen en Sander Show op Radio 538. In die positie kwam de ‘vrouw achter de stem’ steeds vaker écht in beeld. In 2018 mocht ze bijvoorbeeld deelnemen aan De Slimste Mens. Ze is natuurlijk ook dagelijks in beeld voor degenen die naar kijkradio loeren.

Jo op Wikipedia

Hoewel Jo dus veel meer kan en doet dan het nieuws oplezen, vond Wikipedia haar blijkbaar niet bekend genoeg voor een volwaardige pagina in hun online encyclopedie. De door Coen en Sander-fans ingerichte Wiki over Jo werd snel weer verwijderd. Op Mannenzaken.nl doen we niet zo moeilijk, dus krijgt Jo gewoon een mooie eigen bio-pagina.

Forum
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
4k reacties
10.014k views
Laatste bericht  
2k reacties
1.917k views
Laatste bericht  
4 reacties
8k views
Laatste bericht  
26 reacties
98k views
Laatste bericht  
241 reacties
139k views
Laatste bericht  
783 reacties
1.540k views
Laatste bericht  
4k reacties
10.704k views
Laatste bericht  
3k reacties
7.911k views
Laatste bericht  
Werken...
X