Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Helene Hendriks

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Hélène Hendriks

Leeftijd: 41 jaar (geboortedatum: 6 augustus 1980)

Beroep: sportverslaggeefster

Relatie: onbekend

Vriend: onbekend (ze had ooit een relatie met Joep Schreuder)

Instagram: Hélène Hendriks gebruik Instagram onder de naam @helenehendriks1

Hockeycarrière: Hélène Hendriks heeft 12 jaar lang op hoog niveau gehockeyd. Ze speelde onder andere voor hockeyclubs als Den Bosch, Rotterdam en Victoria.

Carrière als sportverslaggeefster

Het Nederlandse voetbalwereldje kon wel een sterke en mooie vrouwelijke persoonlijkheid gebruiken. Hélène Hendriks kwam precies op het goede moment dat mannelijke tv-landschap een kleurtje geven! Niet alleen voor ons, maar ook voor veel spelers en coaches was het in het begin even wennen, zo’n vrouw met een mening die ze, gewapend met een microfoon, na de wedstrijd het vuur aan de schenen legde. Inmiddels kunnen we Hélène niet meer missen bij een avondje voetbal op tv…

Het Privéleven van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks komt uit Brabant, waar ze tegelijk met haar twee zussen als drieling ter wereld kwam. Wist je niet hè? Hélène is namelijk zeer op haar privéleven gesteld. Of haar zussen net zo leuk zijn? Of Hélène een relatie heeft? Niemand weet het! Wat we wél weten is dat ze oorspronkelijk uit het hockey komt. Een ernstige blessure maakte abrupt een einde aan haar eigen sportcarrière. Haar wens om alsnog ‘iets met sport’ te doen kwam uit toen ze als verslaggever en presentator aan de slag kon voor Omroep Brabant. Daar versloeg ze Jupiler League-wedstrijden voor de zuidelijke clubs.

Helene Hendriks promoveert naar Champions League

Betaalzender Fox Sports kreeg haar al gauw in het vizier. Een mooie vrouw met talent? Perfect als gezicht van de zender, tussen al die kerels! Ook in de rest van het land groeide haar populariteit: ze schoof meerdere malen aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door, en had uiteindelijk een dikke aanbieding van Veronica te pakken. Daar neemt ze op dit moment de Champions League-avonden voor haar rekening. Die waren al leuk, maar met Hélène op de buis kijken we er nóg meer naar uit!

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1


  Reageer

  #2
  .


  .
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  .
  .
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
863 reacties
2.470k views
Laatste bericht
2k reacties
2.448k views
Laatste bericht
113 reacties
176k views
Laatste bericht
585 reacties
1.634k views
Laatste bericht
3k reacties
8.108k views
Laatste bericht
56 reacties
313k views
Laatste bericht
79 reacties
292k views
Laatste bericht
318 reacties
617k views
Laatste bericht
Werken...
X