Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

O'g3ne

Opvouwen

Biografie
Opvouwen

Lisa, Amy, Shelley

De meidengroep met de nogal gecompliceerde naam, OG3NE, bestaat uit drie zussen genaamd Lisa, Amy en Shelley. Lisa is de oudste van de drie. Amy en Shelley zijn een tweeling en dus even oud. De drie zussen groeiden op in Fijnaart.

Junior Songfestival

De drie zusjes deden in 2007 mee met het Junior Songfestival. Ze vertegenwoordigden Nederland met het zelfgeschreven nummer Adem in, adem uit. Het trio werd uiteindelijk elfde. Volgens velen was dit tegen de verwachtingen in, maar ja Nederland stond in die tijd nu niet echt bepaald bekend om zijn denderende Songfestival resultaten.

Na het Junior Songfestival kregen de zusjes een platencontract aangeboden door EMI Music. Dit contract werd opgevolgd door een deal met Cloud9. Niet veel later besloten de dames toch voor zichzelf te beginnen.

The Voice of Holland

In 2014 deden de, inmiddels volwassen geworden dames, mee aan The Voice of Holland. Hier introduceerde ze hun bandnaam OG3NE. En nee, jij bent zeker niet de enige die ietwat verward was door die naam. De meeste The Voice fans vielen over deze naam. Maar, volgens de zussen is hun bandnaam niet meer dan logisch. Volgens hen staat de O voor de bloedgroep van hun destijds zieke moeder, en stond G3NE voor hun gezamenlijke genen.

In de voorrondes van The Voice is te zien dat de juryleden hun stoelen draaien voor Lisa, Amy en Shelley. De drie dames kiezen uiteindelijk Marco Borsato als hun coach. En dit bleek geen domme keuze geweest te zijn. De dames wonnen The Voice of Holland 2014.

Eurovisie Songfestival

Wie fan is van de dames, kon in 2017 zijn hart ophalen. Dat najaar werd namelijk bekendgemaakt dat de drie Nederland zouden gaan vertegenwoordigen op het Songfestival. Waar heel wat mannen normaal gesproken niet kijken, waren er dat jaar toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in de ietwat extravagante zangwedstrijd. Waarom? Daar was één reden voor, de kledingkeuze van Lisa.

Forum
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  .
  .
  Reageer

  #2
  .  .
  Reageer

  #3
  .
  .
  Reageer

  #4
  Misschien wel handig om er standaard info van de gelegenheid (locatie, programma, omroep, tijdstip) en als het even kan een snelkoppeling naar een bijbehorend filmpje of oorspronkelijke uitzending bij neer te zetten. Zeker O'g3ne verdient het wel om meer bekeken te worden dan alleen via lineaire tv [dit geldt ook wel voor meer 'mokkels']. Ik neem aan dat dit bij de Vijf Uur show van SBS/NET5 is? Verder is het een prachtige bijdrage![/QUOTE]

  Zal het eens gaan doen, thanks voor de tip
  Reageer

  #5
  Oorspronkelijk gepost door diender03 Bekijk bericht
  https://forum.mannenzaken.nl/forum/v...06#post1492506
  Misschien wel handig om er standaard info van de gelegenheid (locatie, programma, omroep, tijdstip) en als het even kan een snelkoppeling naar een bijbehorend filmpje of oorspronkelijke uitzending bij neer te zetten. Zeker O'g3ne verdient het wel om meer bekeken te worden dan alleen via lineaire tv [dit geldt ook wel voor meer 'mokkels']. Ik neem aan dat dit bij de Vijf Uur show van SBS/NET5 is? Verder is het een prachtige bijdrage!
  Reageer

  #6
  Reageer

  #7
  Reageer

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
4k reacties
6.392k views
Laatste bericht
door wes456
 
131 reacties
333k views
Laatste bericht
door plantenbak
 
377 reacties
1.208k views
Laatste bericht
door brilsmurf
 
14 reacties
27k views
Laatste bericht
door knapie
 
2k reacties
4.040k views
Laatste bericht  
2k reacties
2.276k views
Laatste bericht  
7 reacties
26k views
Laatste bericht
door Zeebonk
 
74 reacties
58k views
Laatste bericht  

Geef je mening
Opvouwen

Geef je mening
Opvouwen

Werken...
X