Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Dee van der Zeeuw

Opvouwen
 
Biografie
Opvouwen

Demira van der Zeeuw, ook wel bekend als Dee, is de vloggende ex-vriendin van Enzo Knol. Ze was zestien toen ze iets met elkaar kregen en hij net begon met vloggen. Daarnaast is ze ook haar eigen Youtube kanaal begonnen. Nu is ze met bijna 330.000 abonnees en 1,3 miljoen volgers op Instagram een succesvol influencer!

Enzo Knol

Dee heeft vijf jaar een relatie gehad met Youtube-ster Enzo Knol. Toen het uitging, hebben ze een break-up video gemaakt voor hun fans, waarin ze hun beslissing uitlegden. Heel even leek het nog goed te komen tussen de twee, maar dit bleek uiteindelijk toch ijdele hoop. Gelukkig voor Dee werd ze al snel weer gelukkig met een nieuwe liefde, Lars.

Wat doet Dee?

Naast influencer kun je Dee ook kennen van Club Ondersteboven op Slam.fm, waar zij soms sidekick was. Ook was ze wel eens op TV bij programma’s als RTL Late Night

Ze maakt ook graag muziek, zo heeft ze ooit met haar eigen nummer ‘You’ de Tipparade van Radio Veronica bereikt, waarin veelbelovende Nederlandse liedjes worden geplaatst. Van alle markten thuis dus, die Dee!

Forum
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
774 reacties
1.521k views
Laatste bericht  
2k reacties
4.226k views
Laatste bericht  
9k reacties
16.754k views
Laatste bericht  
0 reacties
251 views
Laatste bericht  
68 reacties
251k views
Laatste bericht  
118 reacties
358k views
Laatste bericht  
20 reacties
20k views
Laatste bericht  
450 reacties
1.456k views
Laatste bericht  
 
 
 
Werken...
X