Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Dione de Graaff

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Ze is hét gezicht van NOS Sport: Dione de Graaff. Deze presentatrice is de titel ‘’dochter van’’ al een hele lange tijd ontgroeid.

Algemene informatie over Dione de Graaff

Leeftijd: 9-6-1969

Geboren: Weesp

Lengte: 1,67 meter

Partner: Nando Boers

Familie: Sadi Bakker (moeder) en Jan de Graaff (vader), hij is de eindredacteur bij VARA

Beroep: Presentatrice

Instagram: Dione gebruikt Instagram onder de naam @dione.degraaff

Carrière

Dione de Graaff werd in 1969 in Bussum geboren. Dat de brunette voorbestemd was om het te gaan maken in televisieland stond eigenlijk vanaf haar geboorte al vast. Dione is namelijk de dochter van VARA-eindredactuur, Jan de Graaff. Niet zo gek dus dat Dione Bussum inruilde voor Tilburg en besloot om aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting te gaan studeren.

Na 2 jaar bij Omroep Amersfoort te hebben gewerkt, kreeg Dione een stageplaats bij NOS Studio Sport aangeboden. Dat de bekende presentatrice inmiddels is uitgegroeid tot hét gezicht van het programma mag duidelijk zijn. Zo presenteerde Dione de Graaff al programma’s als Londen Live en Rio Live, tijdens de Olympische Zomerspelen. Daarnaast was ze ook te horen in het radioprogramma NOS Langs de Lijn én presenteert ze natuurlijk het sportjournaal.

Relatie met Chris Götte

Dione de Graaff kreeg aan het eind van de jaren 90 een relatie met de drummer van de bekende Zeeuwse band BLØF, Chris Götte. Götte maakte sinds 1997 samen met Paskal Jakobsen en Bas Kennis deel uit van de bekende band. De twee kwamen, dankzij het succes van het lief Liefs uit Londen, met elkaar in contact. Kort nadat de twee elkaar leerden kennen, bloeide er iets moois op.

Het verhaal van Dione en Chris liep uit op een droevig verhaal. Op 17 maart 2001 kwam Chris de middag voor een optreden, net buiten Middelburg, om het leven door een tragisch motorongeluk. De getalenteerde drummer werd een week later herdacht in de Zeelandhallen in Goes.

Relatie met Nando Boers

Na het tragische overlijden van haar vriend Chris Götte, is Dione de Graaf een lange tijd single geweest (wat natuurlijk zeer begrijpelijk is). Gelukkig vond de presentatrice in 2011 opnieuw de liefde bij collega Nando Boers. Alhoewel de twee al 8 jaar bij elkaar zijn, is het van kinderen nooit gekomen. Alhoewel Dione dit wél een gemis vindt, vertelde ze dat ze zich hierbij neergelegd heeft: ‘’Sommige dingen lopen nu eenmaal anders, maar ik ben niet iemand die daar dan lang bij stilstaat’’ vertelde ze aan Story.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  .
  .
  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  .

  .
  Reageer

  #5
  .  .
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
189 reacties
361k views
Laatste bericht
174 reacties
798k views
Laatste bericht
222 reacties
131k views
Laatste bericht
117 reacties
129k views
Laatste bericht
635 reacties
145k views
Laatste bericht
607 reacties
2.511k views
Laatste bericht
4k reacties
8.076k views
Laatste bericht
9k reacties
16.961k views
Laatste bericht
Werken...
X