Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Myrna Goossen

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Myrna Goossen

leeftijd: 59 jaar (geboren op 19 oktober 1962)

Sterrenbeeld:  Schorpioen

Kinderen: Nee

Relatie: Onbekend

Geboorteplaats: Hilversum, Nederland

Beroep: Actrice, televisiepresentator, schrijfster, radio persoonlijkheid

Instagram: Myrna zit op instagram onder de naam @myrnagoossen

Myrna Goossen partner

Myrna heeft al heel veel verschillende partners gehad. Myrna heeft in 2015 een relatie gehad met uitgever Erik Klap (50), ze vertelde toen dat ze smoor en smoorverliefd op elkaar waren. Maar helaas duurde deze relatie maar een jaar en was Myrna weer vrijgezel. Toen had ze in 2017 weer een relatie maar met wie dat was is onbekend. En zoals het er nu naar uit ziet is Myrna weer vrijgezel.

Mode van Myrna

Myrna heeft een samenwerking met NED international en heeft ze een nieuwe kledinglijn mee uitgebracht. Genaamd Myrna by NED dat is op het moment de nieuwste kledinglijn van Myrna, met 150 exclusieve verkooppunten.

Ziekte Myrna

In 2011 werd er bij Myrna huidkanker geconstateerd, haar leven veranderde enorm. Ze maakte van het negatieve nieuws dat ze kreeg maakte ze het beste van. Ze ging opnieuw kijken naar de dingen in haar leven wat ze aan het doen was of ze dat nou wel echt leuk vond om te doen. En de dingen die ze in haar leven heeft dat ze daar extra dankbaar voor is. Toen er werd geconstateerd was dat Myrna ziek was presenteerde ze net ‘koffie Max’. De aangedane huid zat bij haar neus dus precies in het gezichtsveld, dus ze was de hele tijd bezig om het te bedekken met huidkleurige pleisters zodat je het op tv niet kon zien. Op een gegeven moment ontstond er nog een plekje op haar gezicht en toen is ze gaan stoppen met televisie werk, ze ging toen naar ‘studio Max live’. Maar dat was ook niet helemaal haar plek dus is ze weer iets anders gaan doen. Myrna is toen gaan werken bij het dagelijkse ochtend programma ‘Wekker-Wakker’ op de radio bij MAX en daar werkt ze met veel plezier.

 

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
79 reacties
45k views
Laatste bericht
534 reacties
558k views
Laatste bericht
257 reacties
415k views
Laatste bericht
3k reacties
8.144k views
Laatste bericht
265 reacties
463k views
Laatste bericht
2k reacties
2.477k views
Laatste bericht
629 reacties
1.562k views
Laatste bericht
4k reacties
6.661k views
Laatste bericht
Werken...
X