Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Kim Feenstra

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Ze ging van meisje van plezier naar topmodel. Kim Feenstra heeft onderweg heel wat stof doen opwaaien.

Holland’s Next Top Model

Feenstra’s carrière ging van start toen ze meedeed aan het populaire programma Holland’s Next Top Model. De meesten stoorden zich aanvankelijk aan het stemgeluid van Kim. Later werd bekend dat ze als kind een ongeluk heeft gehad, waardoor ze aan beide oren slechthorend is. Kim wist de jury van het programma te overtuigen van haar talent en werd Holland’s Next Top Model 2007. De Groningse Kim won een contract met Max Models ter waarde van € 50.000, een stage bij ICE Models in Kaapstad én een Mercedes-Benz A-klasse. Dus mannen, altijd al in een Merrie willen rijden? Oefen die poses maar alvast!

Controverses

Wat veel mensen niet weten, is dat Kim absoluut geen lieverdje was vroeger. Zo heeft ze in haar jeugd een scooter gestolen, zo gaf ze toe bij JENSEN!. Daarnaast werkte Feenstra in 2007 als meisje van plezier. Tijdens dit werk heeft ze zelfs een pinpas gestolen van een gehandicapte klant, waarmee ze € 500 opnam. Hier ontving madame Feenstra maar liefst 80 uur werkstraf voor. En tot slot: mevrouw Feenstra heeft zelfs een keer meegedaan in een ‘natuurfilm’.

Liefdesleven

Op 9 augustus 2008 kwam te toenmalige vriend van Feenstra, Joshua Bathoorn, om het leven in een Groningse woning. De veroordeelde dader kreeg 7 jaar celstraf. In 2009 kreeg het model een nieuwe vriend, DJ Michael Mendoza (echte naam: Michael Piergolam-Bouterse). De twee trouwden in 2010 in Amsterdam. Niet veel later kwam Kim echter slecht in het nieuws vanwege een vechtpartij in een supermarkt. Hoe ze het voor elkaar krijgt weten wij ook niet… In 2014 maakten Kim en Michael bekend te gaan scheiden. Slechts enkele maanden later kreeg Kim een relatie met doelman Rodney Ubbergen. Deze relatie hield echter ook geen stand en strandde in april 2015. Momenteel lijkt de brunette gelukkig in de liefde te zijn met oud-voetballer Stanley Tailor. De twee kregen eind 2020 een kindje.

Kim x Geraldine

Voor ons was de Kerst van 2016 tóch wel de beste Kerst ooit. Waarom? Dat vertellen we je maar al te graag. Dat was namelijk het moment dat we de foto’s van Kim Feenstra en Geraldine Kemper in onze handen geschoven kregen. Een vrolijk kerstfeest was het zeker!

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
1 antwoord
1.624k views
Laatste bericht
87 reacties
78k views
Laatste bericht
988 reacties
1.959k views
Laatste bericht
180 reacties
468k views
Laatste bericht
3k reacties
8.111k views
Laatste bericht
2k reacties
2.450k views
Laatste bericht
596 reacties
1.536k views
Laatste bericht
588 reacties
812k views
Laatste bericht
Werken...
X