Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Bo Maerten

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Bo Maerten

Leeftijd: 28 Jaar

Relatie: Ja, vriend David

Kinderen: Nee

Zwanger: Ja

Beroep: Actrice

Instagram: De instagram van Bo is @bomaerten

Relatie met David

Bo heeft op het moment een relatie met David. Sinds wanneer deze relatie is niet bekend maar dat ze erg gelukkig zijn met elkaar wel. De actrice maakte in december bekend dat ze in verwachting is van haar eerst kindje. Bo en David zijn nog niet getrouwd.

Carriere Bo Maerten

Toen Bo opgroeide maakte ze al vroeg kennis met acteren. De vader van de actrice was namelijk ook acteur. Bo begon op het Interconfessioneel Makeblijde College in Rijswijk en daarna zat ze op het Segbroek college in Den Haag. Toen ze klaar was met deze opleiding ging ze studeren aan de toneelacademie in Maastricht en later heeft ze ook nog gestuurd aan de Erasmus Universiteit. In 2013 begon ze haar carrière als actrice. Ze speelde toen in de series Feuten en Van God los. In 2014 en 2015 speelde Bo in Celblok H en had daarnaast ook verschillende gastrollen. Laten in haar carrière speelden ze nog in verschillende andere series in films. In februari 2020 maakte ze haar opwachting in GTST. In 2021 verliet ze de soapserie weer vanwege haar zwangerschap.

Biografie

Opvouwen

Bo Maerten, dochter van acteur Hugo Maerten, timmert flink aan de weg!

Algemene informatie over Bo Maerten

Leeftijd: 10-10-1992

Geboren: Den Haag

Lengte: 1.72 meter

Partner: David

Familie:  Hugo Maerten (vader) Karin Lucet (stiefmoeder)

Beroep: actrice

Instagram: Bo gebruikt Instagram onder de naam @bomaerten

Carrière

Bo Rose Maerten, zoals de voluit heet, is een Nederlandse actrice. Bo is de dochter van Belgische acteur Hugo Maerten. De meesten van ons kennen Bo van haar hoofdrol in de film Timboektoe. Ook speelde ze in de inmiddels gestopte serie Onderweg naar Morgen.

In 2018 deed Bo mee aan seizoen 2 van de populaire RTL4 serie: Kroongetuige. In deze cluedo-versie van Wie is de mol? kruipt een groep bekende Nederlanders in de rol van rechercheur. Samen moeten zij opdrachten uitvoeren om de waarheid achter een mysterieuze zaak te ontrafelen. Er is echter één deelnemer die het onderzoek dwarsboomt. Dit is de kroongetuige. Tijdens haar deelname schopte Maerten het tot de finale, samen met Birgit Schuurman en Fred Teeven. Fred Teeven bleek uiteindelijk de kroongetuige te zijn.

Van alle markten thuis

Dat Bo niet alleen goed kan acteren, wordt al snel duidelijk op haar Instagramprofiel. De brunette doet namelijk ook het nodige fashion-werk. Naast veel foto’s van Bo alleen, bespeuren we ook een aantal foto’s van Bo en haar vriend David samen.

Forum

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
28 reacties
38k views
Laatste bericht
77 reacties
162k views
Laatste bericht
72 reacties
88k views
Laatste bericht
2k reacties
5.275k views
Laatste bericht
2k reacties
3.116k views
Laatste bericht
55 reacties
73k views
Laatste bericht
106 reacties
164k views
Laatste bericht
3k reacties
7.982k views
Laatste bericht
Werken...
X