Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Bridget Maasland

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Bridget Maasland heeft in reclamespotjes gespeeld, had een heuse modellencarrière, presenteert RTL Boulevard en ze timmert aan de weg als regisseur. Yep, Bridget Maasland is van alle markten thuis.

Algemene informatie over Bridget Maasland

Leeftijd: 47 jaar (9 november 1974)

Lengte: 1,71 meter

Gewicht: 63 kg

Beroep: presentatrice

Relatie: nee (was getrouwd met Pepijn Padberg)

Kinderen: 1 (Mees Padberg)

Instagram: Bridget Maasland gebruikt Instagram onder de naam @bridgetmaasland

Carrière

Bridget kwam al op jonge leeftijd in aanraking met de televisiewereld. Bridgets’ moeder was namelijk visagiste, waardoor Bridget vaak met haar mee mocht. Haar televisiedebuut maakte Maasland in een reclamespotje.

Toen Bridget 16 jaar oud was vertrok ze naar Barcelona om modellenwerk te doen. Af en toe deelt Maasland een kiekje uit die tijd, dus we raden je zeker aan om haar Instagram in de gaten te houden 😉.

In 1995 verruilde Bridget haar modellencarrière voor presentatieklussen. Zo begon de blondine bij TMF en maakte ze niet veel later de overstap naar BNN. Daar maakte Bridget heel wat spraakmakende programma’s, als Een beetje Bridget en N****n doe je zo! Momenteel presenteert Maasland programma’s als RTL Boulevard, De Zwakste Schakel en Hotter than my Daughter.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Bridget Maasland is zeer interessant te noemen. Zo maakt de presentatrice er geen geheim van op jongere mannen te vallen. Zo was haar ex-vriend Bram 14 jaar jonger. Die relatie liep echter stuk vanwege het grote leeftijdsverschil. ‘’We zitten allebei in andere levensfases.’’ aldus Maasland. Bridget heeft samen met ex-vriend Pepijn Padberg een zoontje, genaamd Mees.

Bridget Maasland en André Hazes

Het zal je vast niet zijn ontgaan: de kortstondige relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland. Alhoewel de twee aangaven samen oud met elkaar te willen worden, strandde de relatie echter toch na 3 maanden. Waarom? Volgens velen is het omdat André weer terug wilde naar zijn Monique Westenberg.

Bridget was de Zwakste Schakel

In het voorjaar van 2019 maakte Bridget, de presentatrice van De Zwakste Schakel een ietwat knullige opmerking over een van de kandidaten. Het programma staat natuurlijk bekend om haar harde karakter, maar deze opmerking was toch wel een tikje pijnlijk.

De kandidaat in kwestie: Anita. Tijdens de korte intro vertelde onze Anita dat ze in een parfumeriezaak werkt, waarop Maasland geïnteresseerd vraagt of ze al bijna met pensioen kan. ‘’Nee, ik hoop nog wel wat jaren te blijven.’’ reageert de 47-jarige Anita, ietwat ongemakkelijk. Veel ongemakkelijker kon het niet worden. Of wacht! Toch wel… Bridget reageerde namelijk stomverbaasd ‘’Serieus?! Ben je maar 3 jaar ouder dan ik?’’. Tja, dat was een gevalletje ‘’gewoon blijven lachen en naar het volgende onderwerp’’.

Forum

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1

  Reageer

  #2

  Reageer

  #3
  Oorspronkelijk gepost door Freddiefotografie Bekijk bericht

  Dromen blijft leuk, daar is ze te preuts voor denk ik, vroeger wel een keer gedaan maar das15 jaar geleden.
  Maar misschien kunnen we een actie opzetten voor haar.
  Had ook niet van Victoria Koblenko verwacht dat ze nog eens echt topless zou gaan.. Dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit
  Reageer

  #4
  Oorspronkelijk gepost door DeKromme Bekijk bericht
  Wat zou ik haar graag nog eens in een naaktreportage zien nu ze wat rijper is.
  Dromen blijft leuk, daar is ze te preuts voor denk ik, vroeger wel een keer gedaan maar das15 jaar geleden.
  Maar misschien kunnen we een actie opzetten voor haar.
  Aangepast door Freddiefotografie; 14 February 2021, 21:07. Reden: niet helemaal af
  Reageer

  #5
  .
  .
  Reageer
Hot topic!
Opvouwen

Wij hebben speciaal voor jou de twintig mooiste foto's uit het leven van Bridget Maasland op een rijtje gezet. Bekijk nu dit unieke overzicht!

De 20 foto's van Bridget Maasland bekijken!

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
808 reacties
1.590k views
Laatste bericht
4k reacties
12.183k views
Laatste bericht
Verwijzing: Sanne Vloet
8 reacties
24k views
Laatste bericht
23 reacties
46k views
Laatste bericht
384 reacties
1.241k views
Laatste bericht
816 reacties
3.245k views
Laatste bericht
71 reacties
263k views
Laatste bericht
Werken...
X