Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Robin Martens

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

De meesten van ons kennen Robin Martens van haar Rol als Rikki in de langslopende soap van Nederland, GTST. Verder acteert Robin in films, maar ook op tv.

Jeugd

De in 1992 geboren Robin heeft een zeer bewogen jeugd gehad. Op 4-jarige leeftijd werd er namelijk leukemie bij haar geconstateerd. Gelukkig werd de actrice op 11-jarige leeftijd genezen verklaard. Ondanks haar leukemie, begon Robin al op een jonge leeftijd met haar grote passie: dansen. Van klassiek ballet tot jazz, Robin was van alle markten thuis. Een paar jaar later ontdekte Robin een tweede talent: zingen. Dankzij deze combinatie kreeg Robin in 2006 haar eerste grote rol te pakken in de populaire musical: High School Musical.

Carrière

In 2010 brak Robin écht door bij het grote publiek dankzij haar rol als Rikki de Jong in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Eigenlijk zou Robin alleen een gastrol krijgen, maar de rol van Rikki werd uiteindelijk tóch omgezet naar een vaste rol in de populaire soap. Samen met GTST collega’s Ferry Doedens, Guido Spek en Raynor Arkenbout bracht de brunette een single uit genaamd Jij. Alhoewel de single van de soapies niet mega populair was, heeft hij tóch nog een dagje op plek 30 in de ITunes lijst gestaan.

Dance, Dance, Dance

Naast zingen en acteren is multi-talent Robin Martens ook nog eens een verdraaid goede danser. Zo won ze samen met ex-collega Buddy Vedder het tweede seizoen van Dance, Dance, Dance. Naast een glimmende award én de eer natuurlijk, wonnen de twee € 100.000 voor het door hen gekozen goede doel: Kika. Na haar dansavontuur besloot Martens eens aan de andere kant van de tafel te gaan zitten, en werd jurylid van dansprogramma Time to Dance.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
863 reacties
2.470k views
Laatste bericht
2k reacties
2.448k views
Laatste bericht
113 reacties
176k views
Laatste bericht
585 reacties
1.634k views
Laatste bericht
3k reacties
8.108k views
Laatste bericht
56 reacties
313k views
Laatste bericht
79 reacties
292k views
Laatste bericht
318 reacties
617k views
Laatste bericht
Werken...
X