Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Olcay Gulsen

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Olcay Gulsen

Leeftijd: Olcay Gulsen werd geboren op: 20 juli 1980

Afkomst: Koerdisch/Armeens. Haar ouders komen uit Turkije

Beroep: modeontwerper, presentatrice, ondernemer

Relatie: ja

Vriend: Ruud de Wild

Familie: 4 zussen (Georgina, Venus en Yasmin en Dolshe) en 1 broer (Gökhan)

Kinderen: geen

Instagram: Olcay Gulsen gebruikt Instagram onder de naam @olcay

Olcay Gulsen, de een vindt haar fantastisch en de ander ziet haar liever niet meer op zijn tv passeren. Alles over Olcay lees je hier!

SuperTrash

Olcay Gulsen verkreeg haar BN’er status toen zij in 2009 het merk SuperTrash overnam. Dit merk groeide uit tot een succesvol kledingmerk wat in 24 landen verkrijgbaar was. 2016 was echter een somber jaar voor het merk.

Olcay Gulsen relaties

Olcay Gulsen heeft in 2012 een tijd een relatie gehad met ex-voetballer Edgar Davids. Daarna had Olcay een relatie met Frans Ghazi. Tussendoor schijnt Olcay ook nog een korte romance gehad te hebben met Ruben Nicolai.

Olcay en Ruud de Wild

Kort daarna bevestigden Olcay Gulsen en Ruud de Wild in maart 2019 een relatie te hebben. Ruud de Wild, NPO radio 2 dj, gaf aan stapelverliefd te zijn op Gulsen. Echter kwam er al snel een eind aan het liefdesgeluk van de twee. In juni 2019 werd bekend dat Olcay en Ruud een punt achter hun relatie gezet hadden. De reden voor de break-up? Dat was het plotselinge overlijden van de ex-vriend van Olcay, met wie zij nog een goede band had. Door het wegvallen van haar vriend wilde Olcay wat tijd voor zichzelf, om alles op een rijtje te krijgen. Begin 2020 kwamen de twee weer bij elkaar.

Olcay Gulsen fatshaming incident

Dat Olcay Gulsen geen blad voor de mond neemt wisten we al wel. Tóch heeft de tv-persoonlijkheid het wel héél bont gemaakt bij een uitzending van RTL Boulevard in 2019, waarin een item te zien was over plussize sportkleding van kledingmerk Nike. Olcay was van mening dat mensen met die kledingmaat ‘’waarschijnlijk niet fit genoeg waren om te gaan sporten’’. Met die uitspraak haalde ze zich de woede van veel kijkers op de hals. De volgende dag bood Olcay, onvermijdelijk, haar excuses aan via een Instagrampost.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
189 reacties
361k views
Laatste bericht
174 reacties
798k views
Laatste bericht
222 reacties
131k views
Laatste bericht
117 reacties
129k views
Laatste bericht
635 reacties
145k views
Laatste bericht
607 reacties
2.511k views
Laatste bericht
4k reacties
8.076k views
Laatste bericht
9k reacties
16.962k views
Laatste bericht
Werken...
X