Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Monique Westenberg

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Monique Westenberg

Leeftijd: 43 jaar (geboren op  26 december 1977)

Sterrenbeeld: Steenbok

Geboren: Rotterdam

Relatie: Nee

Familie: Mathieu Westenberg (vader) Matthieu Westenberg (broer) Andreas Martinus Hazes (zoon)

Instagram: Monique gebruikt Instagram onder de naam @moniquenoell

Monique Westenberg 

Iedereen kent Monique Westenberg als de knappe (ex-)vriendin van zanger André Hazes. Maar wie is deze blondine echt? 

Wie is Monique Westenberg? 

Monique is op 26 december 1977 geboren als Monique Noël Westenberg. Samen met haar ouders en andere familieleden woonde Monique lange tijd op een woonwagenkamp in Rotterdam. Haar (ex-)vriend André Hazes heeft zelfs nog een aantal jaar met Monique op dit kamp gewoond, waar ze hun zoontje André zijn eerste jaren hebben opgevoed.  

Volgens kennissen van Monique is ze een echt familiemens. Zo kwam ze altijd veel over de vloer bij de rest van haar familie. Het overlijden van haar stiefmoeder Maria en haar oma Corrie, was dan ook erg zwaar voor de blondine. Kort daarvoor had Monique ook nog eens haar hond Dunya moeten laten inslapen.  

Monique Westenberg en André Hazes jr 

Monique Westenberg en André Hazes kregen in 2014 een relatie. De twee leerden elkaar kennen via Facebook. Volgens André zag hij een foto van Monique voorbij komen en wist hij het zeker: haar moet ik een berichtje sturen! Zo geschiedde. André nodigde Monique uit voor een dinner date. In eerste instantie vond Monique dit idee maar niks. Ze is tenslotte ruim 16 jaar ouder dan de volkszanger en vond dit leeftijdsverschil te groot. André bleef echter volhouden. En dat wierp zijn vruchten af! Monique besloot om het toch maar een kans te geven en ging met de blonde zanger uiteten.  

Wat bleek? De twee vielen als een blok voor elkaar. Dat echter niet iedereen kapot was van deze relatie, werd echter al snel duidelijk. Er kwam namelijk al snel kritiek op de relatie tussen André en Monique. Daar kwam ook nog bij dat André’s moeder Rachel Hazes óók niet achter de relatie van haar zoon met Monique stond. Dit meningsverschil resulteerde in een ruzie tussen André en zijn moeder, waarna ze elkaar een geruime tijd niet zagen. 

Zoontje Monique en André 

Twee jaar nadat Monique en André een relatie kregen, werd hun zoontje André geboren. Het blonde jongetje stal al gelijk de harten van velen. Het verwekken van André was echter zo makkelijk nog niet voor Monique. Zij heeft het namelijk nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze moeilijk zwanger zou worden. 

Monique en André uit elkaar 

In november 2019 kregen kwam het nieuws naar buiten dat Monique Westenberg en André Hazes uit elkaar waren. De reden voor de break-up was volgens velen het feit dat het al een geruime tijd niet lekker boterde tussen de twee. Of dit ook echt het probleem was is overigens nooit door een van de twee bevestigd. Kort na de break-up had André een nieuwe vriendin: Bridget Maasland. In februari 2020 werd echter duidelijk dat deze relatie, die 3 maanden heeft geduurd, ook stukgelopen is. 

Monique en André weer samen

Niet snel na de break-up (lees 3 maanden) kwamen André en Monique echter weer samen. André verbrak zijn relatie met Bridget Maasland, die 3 maanden duurde, en trok al snel weer in bij Monique. Alles lijkt weer koek en ei te zijn tussen de twee. Er wordt zelfs gespeculeerd dat André en Monique bezig zijn met een tweede kindje.

Monique Westenberg Instagram 

Monique Westenberg is een regelrechte hit op Instagram. De blondine heeft bijna 600.000 volgers op het profiel waar ze dagelijks kiekjes van haar leven deelt. De meeste Insta-kiekjes van de blondine staan in het teken van haar familie en zoontje André. Overigens deelt Monique soms ook een kiekje van zichzelf op het platform. Dit betreffen vaak selfies of charmante bikini-foto’s. 

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
86 reacties
77k views
Laatste bericht
863 reacties
2.471k views
Laatste bericht
2k reacties
2.448k views
Laatste bericht
113 reacties
176k views
Laatste bericht
585 reacties
1.634k views
Laatste bericht
3k reacties
8.109k views
Laatste bericht
56 reacties
313k views
Laatste bericht
79 reacties
292k views
Laatste bericht
Werken...
X