Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Chantal Janzen

Opvouwen

Biografie
Opvouwen

Een van Nederlands bekendste presentatrices is natuurlijk Chantal Janzen! De Limburgse blondine is al sinds het begin van deze eeuw actief in de musical- en tv-wereld. Voor haar laatste programma, Chantal komt werken, ging ze allerlei beroepen uitproberen. Zo werkte ze een dag als vuilnisvrouw en verpleegkundige. Naast haar knappe acteer- en presenteerprestaties is ze ook bekend om haar goede looks. Voor beide heeft ze al veel awards in de wacht gesleept!

#Chantalkomtwerken

De hashtag voor Chantal’s nieuwe programma zorgde voor flink wat verwarring in de hoofden van menig kijker: stond daar nou Chantal kom twerken? Ook Chantal zelf was dit niet ontgaan, en heeft als bedankje voor het kijken een twerkvideo online gezet!

Scherpe uitspraken

Chantal is zeker niet op haar mondje gevallen! Zo kent iedereen wel haar uitspraak ‘wat kan ze hockeyen hè, die meid’, nadat tophockeyster Fatima Moreira de Melo net de longen uit haar lijf had staan zingen. Dat ze gevat is zie je ook aan haar social media kanalen, waar ze regelmatig met een leuke én eerlijke caption over haar leven uit de hoek komt.

Chantal Janzen relatie

Degenen die graag een kans zouden willen maken bij Chantal moeten helaas toch verder zoeken: ze heeft al sinds 2006 een relatie met Marco Geeratz, een zelfstandig ondernemer. Ze kennen elkaar al vanuit hun geboortedorp Tegelen. Samen hebben ze twee zoontjes, James en Bobby. Marco heeft uit een eerdere relatie nog drie kinderen. Samen zijn ze erg gelukkig met hun samengestelde gezin, waar ze ieder jaar nog met z’n allen mee op vakantie gaan, ook al is het oudste ‘kind’ al ver in de 20!

Voordat de presentatrice gelukkig werd met Marco, was ze onder andere samen met Roel Kyvelos en Johnny de Mol.

Forum
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  .  .
  Reageer

  #4
  .  .
  Reageer

  #5
  Reageer

  #6
  Reageer

  #7
  Reageer

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
263 reacties
556k views
Laatste bericht  
151 reacties
487k views
Laatste bericht
door tazz1985
 
411 reacties
1.403k views
Laatste bericht
door tazz1985
 
727 reacties
1.418k views
Laatste bericht
door tazz1985
 
2 reacties
3k views
Laatste bericht  
4k reacties
10.645k views
Laatste bericht  
101 reacties
215k views
Laatste bericht  
544 reacties
2.433k views
Laatste bericht
door pombeer2
 

Geef je mening
Opvouwen

Geef je mening
Opvouwen

Werken...
X