Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Dionne Stax

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Voormalig nieuwslezeres Dionne Stax, wie kent haar eigenlijk niet? De graag geziene presentatrice van het NOS Journaal veroverde in een korte tijd de harten van velen.

Algemene informatie over Dionne Stax

Leeftijd: 36 jaar (geboortedatum: 22 april 1985)

Lengte: 1,75 meter

Gewicht: 68 kg

Beroep: presentatrice (ex-nieuwslezeres)

Relatie: vrijgezel

Vriend: Dionne Stax had 2,5 jaar een relatie met Sytse Oudkerk

Kinderen: geen

Instagram: Dionne Stax gebruikt Instagram onder de naam @dionne_stax

Haar succesvolle carrière

Dionne Stax is geboren én getogen in het Noord-Brabantse dorpje Boxmeer. Géén wonder dus dat ze de Nijmeegse Vierdaagse al vaker meegelopen heeft, een van de routes loopt namelijk dwars door Boxmeer. Benieuwd hoe Stax haar carrière is begonnen? De basis van deze succesvolle carrière als nieuwslezeres en journaliste werd gelegd bij haar studie: Communicatiewetenschappen in Tilburg. Hierna heeft de blondine nog een master gevolgd in Amsterdam én heeft ze stage gelopen bij NOS op 3. Na deze stage kwam de carrière van de blondine in een stroomversnelling. Uiteindelijk werd ze, tot de blijdschap van vele, één van de gezichten van het NOS Journaal. Sindsdien zijn er toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in het 8 uur journaal.

Overstap naar AVROTROS

In 2019 kwam het vervelende nieuws uit dat Dionne Stax stopt met het NOS Journaal. Vervelend voor de trouwe NOS Journaal kijkers, die sinds de komst van Stax opvallend geïnteresseerd waren in hetgeen wat er speelt in de wereld. Dionne Stax gaat namelijk weg bij de NOS. Maar er is een lichtpuntje! De blonde presentatrice verruilt de NOS namelijk voor de AVROTROS. We hoeven haar dus niet helemaal te missen. Wat ze gaat doen bij de AVROTROS? De Boxmeerse gaat daar het programma DNA Onbekend presenteren. Daarnaast gaat ze vanaf januari een radioprogramma presenteren met Toine van Peperstraten.

Vanwege haar overstap naar de AVROTROS maakt Dionne Stax volgens sommigen een grote kans om het Eurovisiesongfestival te mogen presenteren. Mocht dit gebeuren, verwachten we dat het songfestival er zeker wat nieuwe kijkers bijkrijgt 😉.

Het liefdesleven van Dionne Stax

Het liefdesleven van Dionne Stax is op zijn zachtst gezegd een veelbesproken onderwerp. In tegenstelling tot haar zeer succesvol te noemen carrière, liep het in de liefde niet zo lekker voor de presentatrice. Na de break-up met haar vriend, met wie ze 7 jaar samenwoonde, had ze de hoop op een nieuwe relatie redelijk opgegeven: ‘’Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog een nieuwe relatie zou krijgen’’ aldus de presentatrice in de VARAgids.

‘Affaire’ met Humberto Tan

Het belangrijkste aspect uit het liefdesleven is misschien wel de vermeende affaire met Humberto Tan. De toenmalige RTL Late Night presentator heeft deze ‘’roddel’’ echter altijd ontkent. De vermeende affaire heeft het huwelijk van Tan met zijn vrouw ‘’Ineke’’ destijds echter wel behoorlijk onder druk gezet. Deze druk was zelfs zo hoog dat Tan en zijn vrouw in relatietherapie zijn gegaan.

Foto's

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken


  Reageer

  #2

  Reageer

  #3  Reageer

  #4
  Oorspronkelijk gepost door nohill68 Bekijk bericht

  Kan ik je helaas niet vertellen. Zag ik voorbijkomen en capte meteen.
  maar weet je nog op welke zender, of was het op internet? Ik zou graag verder willen zoeken naar plaatjes en filmpjes van Dionne in deze outfit.
  Reageer

  #5
  Oorspronkelijk gepost door Hamsilatil Bekijk bericht

  Waar is dit precies van?
  Kan ik je helaas niet vertellen. Zag ik voorbijkomen en capte meteen.
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
863 reacties
2.471k views
Laatste bericht
2k reacties
2.448k views
Laatste bericht
113 reacties
176k views
Laatste bericht
585 reacties
1.634k views
Laatste bericht
3k reacties
8.109k views
Laatste bericht
56 reacties
313k views
Laatste bericht
79 reacties
292k views
Laatste bericht
318 reacties
617k views
Laatste bericht
Werken...
X