Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Dionne Stax

Opvouwen

Biografie
Opvouwen

Dionne Stax, wie kent haar eigenlijk niet? De graag geziene presentatrice van het NOS Journaal veroverde in een korte tijd de harten van velen.

Hoe Dionne begon

Dionne Stax is geboren én getogen in het Noord-Brabantse dorpje Boxmeer. Géén wonder dus dat ze de Nijmeegse Vierdaagse al vaker meegelopen heeft, een van de routes loopt namelijk dwars door Boxmeer. Benieuwd hoe Stax haar carrière is begonnen? De basis van deze succesvolle carrière als nieuwslezeres en journaliste werd gelegd bij haar studie: Communicatiewetenschappen in Tilburg. Hierna heeft de blondine nog een master gevolgd in Amsterdam én heeft ze stage gelopen bij NOS op 3. Na deze stage kwam de carrière van de blondine in een stroomversnelling. Uiteindelijk werd ze, tot de blijdschap van vele, één van de gezichten van het NOS Journaal. Sindsdien zijn er toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in het 8 uur journaal.

Overstap naar AVROTROS

In 2019 kwam het vervelende nieuws uit dat Dionne Stax stopt met het NOS Journaal. Vervelend voor de trouwe NOS Journaal kijkers, die sinds de komst van Stax opvallend geïnteresseerd waren in hetgeen wat er speelt in de wereld. Dionne Stax gaat namelijk weg bij de NOS. Maar er is een lichtpuntje! De blonde presentatrice verruilt de NOS namelijk voor de AVROTROS. We hoeven haar dus niet helemaal te missen. Wat ze gaat doen bij de AVROTROS? De Boxmeerse gaat daar het programma DNA Onbekend presenteren. Daarnaast gaat ze vanaf januari een radioprogramma presenteren met Toine van Peperstraten.

Vanwege haar overstap naar de AVROTROS maakt Dionne Stax volgens sommigen een grote kans om het Eurovisiesongfestival te mogen presenteren. Mocht dit gebeuren, verwachten we dat het songfestival er zeker wat nieuwe kijkers bijkrijgt 😉.

Liefdesleven Dionne Stax

Het liefdesleven van Dionne Stax is op zijn zachtst gezegd een veelbesproken onderwerp. In tegenstelling tot haar zeer succesvol te noemen carrière, liep het in de liefde niet zo lekker voor de presentatrice. Na de break-up met haar vriend, met wie ze 7 jaar samenwoonde, had ze de hoop op een nieuwe relatie redelijk opgegeven: ‘’Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog een nieuwe relatie zou krijgen’’ aldus de presentatrice in de VARAgids.

Het belangrijkste aspect uit het liefdesleven is misschien wel de vermeende affaire met Humberto Tan. De toenmalige RTL Late Night presentator heeft deze ‘’roddel’’ echter altijd ontkent. De vermeende affaire heeft het huwelijk van Tan met zijn vrouw ‘’Ineke’’ destijds echter wel behoorlijk onder druk gezet. Deze druk was zelfs zo hoog dat Tan en zijn vrouw in relatietherapie zijn gegaan.

Forum
X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Hier steken mijn caps maar schraal bij af.


  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  Wat een mooie vrouw, ik hoop dat ze zich vaker zo spannend laat fotograferen.
  Reageer

  #4
  Oorspronkelijk gepost door thebobster Bekijk bericht
  Heerlijk die t e p e l s .....
  Reageer

  #5
  Oorspronkelijk gepost door PBC Bekijk bericht

  Geweldig dat op deze foto haar t-e-p-e-l-s deels te zien zijn. Absoluut onverwacht.
  Super! Goed gezien!
  Reageer

  #6
  Oorspronkelijk gepost door wes456 Bekijk bericht
  Geweldig dat op deze foto haar t-e-p-e-l-s deels te zien zijn. Absoluut onverwacht.
  Reageer

  #7
  Iemand die de foto rechtsonder heeft kunnen vinden? Stond denk ik niet in het blad?

  Reageer

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
183 reacties
506k views
Laatste bericht  
4k reacties
6.392k views
Laatste bericht
door wes456
 
131 reacties
333k views
Laatste bericht
door plantenbak
 
377 reacties
1.209k views
Laatste bericht
door brilsmurf
 
14 reacties
27k views
Laatste bericht
door knapie
 
2k reacties
4.040k views
Laatste bericht  
2k reacties
2.276k views
Laatste bericht  
7 reacties
26k views
Laatste bericht
door Zeebonk
 

Geef je mening
Opvouwen

Geef je mening
Opvouwen

Werken...
X