Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Sharon Pieksma

Opvouwen
Biografie
Opvouwen

Op deze site kennen we Sharon Pieksma vooral van haar uitermate prettige Instagram-feed. Maar wist je dat de 24-jarige Rotterdamse al jaren als model aan de weg timmert? In 2019 werd ze tot Miss Nederland gekroond – tijd voor haar grote doorbraak!

Carrière

Sharon Pieksma beleeft haar eerste momenten in de nationale spotlights als ze op 18-jarige leeftijd meedoet aan Holland’s Next Top Model 2013. Ze haalde de finale, maar wist niet te winnen. In de tussentijd bouwde ze een schitterend portfolio op, vooral via Instagram. We zeggen het vaak, maar lang niet vaak genoeg: volg deze vrouw! We kennen weinig modellen die over zo’n heerlijke Insta-feed beschikken. Wie er even rondkijkt ziet meteen dat Sharon geen doorsnee model is. Zó zien we ze graag! Haar ruim 120.000 volgers zullen dat beamen!

Sharon Pieksma is Miss Nederland

In 2019 doet Sharon Pieksma mee met het RTL4-programma Op Jacht Naar de Kroon: een talentenjacht voor modellen en missverkiezing in één. Bijna duizend meisjes schrijven zich in, maar wie wint? Sharon natuurlijk! Een jaar lang is ze ‘Miss Nederland’, en eind 2019 vertegenwoordigde ze ons land op de Miss Universe-verkiezing! Daar eindigde ze net buiten de top twintig.

Forum
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
111 reacties
164k views
Laatste bericht  
56 reacties
102k views
Laatste bericht  
19 reacties
25k views
Laatste bericht  
2k reacties
3.571k views
Laatste bericht  
0 reacties
102 views
Laatste bericht  
282 reacties
849k views
Laatste bericht  
267 reacties
564k views
Laatste bericht  
9k reacties
21.395k views
Laatste bericht  
Werken...
X