Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Sharon Pieksma

Opvouwen
Biografie
Opvouwen

Op deze site kennen we Sharon Pieksma vooral van haar uitermate prettige Instagram-feed. Maar wist je dat de 24-jarige Rotterdamse al jaren als model aan de weg timmert? In 2019 werd ze tot Miss Nederland gekroond – tijd voor haar grote doorbraak!

Carrière

Sharon Pieksma beleeft haar eerste momenten in de nationale spotlights als ze op 18-jarige leeftijd meedoet aan Holland’s Next Top Model 2013. Ze haalde de finale, maar wist niet te winnen. In de tussentijd bouwde ze een schitterend portfolio op, vooral via Instagram. We zeggen het vaak, maar lang niet vaak genoeg: volg deze vrouw! We kennen weinig modellen die over zo’n heerlijke Insta-feed beschikken. Wie er even rondkijkt ziet meteen dat Sharon geen doorsnee model is. Zó zien we ze graag! Haar ruim 120.000 volgers zullen dat beamen!

Sharon Pieksma is Miss Nederland

In 2019 doet Sharon Pieksma mee met het RTL4-programma Op Jacht Naar de Kroon: een talentenjacht voor modellen en missverkiezing in één. Bijna duizend meisjes schrijven zich in, maar wie wint? Sharon natuurlijk! Een jaar lang is ze ‘Miss Nederland’, en eind 2019 vertegenwoordigde ze ons land op de Miss Universe-verkiezing! Daar eindigde ze net buiten de top twintig.

Forum
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
4k reacties
6.454k views
Laatste bericht  
55 reacties
265k views
Laatste bericht  
2k reacties
3.086k views
Laatste bericht  
10 reacties
21k views
Laatste bericht  
59 reacties
176k views
Laatste bericht  
104 reacties
220k views
Laatste bericht  
372 reacties
1.136k views
Laatste bericht  
31 reacties
52k views
Laatste bericht  
Werken...
X