Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Sensi Lowe

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Sensi Lowe

Leeftijd: Sensi Lowe werd geboren op 16 mei 1991

Woonplaats: Amsterdam

lengte: 1,65 meter

Beroep: Model, verslaggeefster

Relatie: ja

Vriend: Billy Dans

Kinderen: Geen

Instagram: Sensi Lowe gebruikt Instagram onder de naam @sensilowe

Deze blonde babe heeft naast lief kijken en poseren in blote outfits zeker nog andere kwaliteiten. Die mag ze zo nu en dan óók tonen! Komt goed uit, want het is haar grote droom om presentatrice te worden van een groot tv-programma!

Hans Kraay erg blij met Sensi

Oplettende mannen hadden Sensi Lowe in 2014 al gespot bij The Price is Right, waar ze als ‘prijzenmeisje’ vooral een stille rol had. Maar Nederland maakte voor het eerst écht kennis met Sensi in de populaire voetbaltalkshow Voetbal Inside. Ze werd tijdens het WK ingezet als bikinimodel voor een promo van VI Oranje, vervolgens stond ze af en toe achter de bar, en kwam ze soms als ‘vaste gast’ cadeautjes, taarten of bloemen naar de tafel brengen als dat nodig was. Haar mooie voorkomen viel niet alleen de kijkers op: de mannen aan tafel maakten regelmatig opmerkingen over haar prominente voorgevel. Hans Kraay Jr. schrok zich werkelijk een ongeluk toen hij ineens oog in oog stond met de borsten van Sensi. “Leuk jullie te ontmoeten”, stamelde hij!

Sensi Lowe in Sneekweek

Ook na Voetbal Inside bleef Sensi Lowe aan de weg timmeren. Ze speelde een rolletje in de Nederlandse film Sneekweek. Zelfs haar bovenstukje ging héél even uit! De vergelijking met Tatjana Simic is snel gemaakt. Maar Tatjana heeft absoluut niet zo’n Instagrampagina als Sensi! Wie interesse heeft in een vaste stroom aan heerlijke foto’s moet haar absoluut gaan volgen.

Sensi droomt van eigen tv-programma

We hadden het over andere kwaliteiten, en die droom: presentatrice worden. Dat is, mede door haar uiterlijk en imago van ‘dom blondje’, nog knap lastig. Toch vond ze in PowNews een werkgever die bereid was haar met een camera én microfoon op pad te sturen. Eindelijk had Sensi haar ‘eigen’ programma te pakken: ze mocht het land in om grappige reportages te maken over festivals en andere opvallende evenementen.

Heeft Sensi Lowe een vriend?

En dan nu de vraag waar iedereen antwoord op wil: is Sensi nog vrijgezel? We moeten je helaas teleurstellen! Sensi is al sinds haar twintigste met dezelfde man samen. Deze geluksvogel heeft echter geen probleem met het feit dat z’n meisje miljoenen Nederlandse mannen regelmatig ‘t hoofd op hol brengt!

 

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
505 reacties
891k views
Laatste bericht
1 antwoord
1.614k views
Laatste bericht
948 reacties
1.891k views
Laatste bericht
9k reacties
16.966k views
Laatste bericht
582 reacties
1.726k views
Laatste bericht
2 reacties
6k views
Laatste bericht
776 reacties
1.493k views
Laatste bericht
2k reacties
14.973k views
Laatste bericht
Werken...
X