Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Britt Scholte

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Sinds haar debuut in de serie Brugklas is het hard gedaan voor Britt Scholte. De brunette hoort inmiddels tot de Nederlandse acteertop.

Algemene informatie over Britt Scholte

Leeftijd: 26-2-1997

Geboren: Heiloo

Partner: Stefan de Vries

Familie: Stan Scholte (Broer)

Beroep: actrice en presentatrice

Instagram: Britt gebruikt Instagram onder de naam @brittscholte

Carrière

Britt Scholte is bekend geworden door haar rol in de NPO 3 serie Brugklas. De actrice speelde de hoofdrol in deze populaire kinderserie. Sinds haar rol in de serie Brugklas ging het hard voor Britt. Zo stond ze model voor merken als Livera en Bart Smit. Daarnaast had ze een rolletje in de serie Dokters en was ze te bewonderen in SpangaS als het personage Trijntje. Britt Scholte werd pas écht bekend onder het Nederlandse publiek toen ze in 2016 in de populaire Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden verscheen. In deze soap vertolkt ze de rol van Kimberly Sanders, het nichtje van de beruchte Ludo Sanders.

In 2018 deed Britt samen met Urvin Monte mee aan het RTL4 programma Dance, Dance, Dance. Ondanks het feit dat de jury zéér te spreken was over hun dansskills won het duo het programma niet. Het duo bestaande uit Holly Mae Brood en vriendlief Soy Kroon was toch nét een tikje beter dan Britt en Urvin.

Britt Scholte in de liefde

Over haar liefdesleven is de actrice altijd vrij open geweest. Dat móet bijna ook wel als je naast actrice ook een YouTuber en influencer bent. Voor de mannelijke Britt-fans onder ons, die de actrice wel zien zitten, hebben we slecht nieuws: Britt heeft een vriend. Wie de vriend van Britt Scholte is? Dat is niemand minder dan collega-YouTuber Stefan de Vries. Dat de twee wel eens een relatie zouden kunnen krijgen zagen de meeste Britt & Stefan fans wel aankomen. De twee waren namelijk al bevriend vóórdat ze een relatie kregen.

Voordat Britt een relatie kreeg met Stefan had ze drie jaar lang een relatie met YouTuber Robin Zomer (nu weten we wel wat het type van Britt is). Dus mannen, droom jij ervan om het hart van Britt Scholte te veroveren? Schiet maar op met dan YouTube kanaal!

Forum

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Reageer

  #2

  Reageer

  #3
  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer

  #4
  Oorspronkelijk gepost door Judge Knight Bekijk bericht
  Mooi glad die Britt......ze ziet er super uit zo!!
  Reageer

  #5
  Oorspronkelijk gepost door Judge Knight Bekijk bericht
  Héé': ontwaar ik daar zowaar een trend? De 'Ariana Grande-Minimouse-look'-challenge? Aangesticht door Eva Jinek (zie gisteravond).
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
28 reacties
38k views
Laatste bericht
77 reacties
162k views
Laatste bericht
72 reacties
88k views
Laatste bericht
2k reacties
5.275k views
Laatste bericht
2k reacties
3.116k views
Laatste bericht
55 reacties
73k views
Laatste bericht
106 reacties
164k views
Laatste bericht
3k reacties
7.982k views
Laatste bericht
Werken...
X