Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Geraldine Kemper

Opvouwen
 
Biografie
Opvouwen

Je kunt het je nu misschien niet meer voorstellen, maar tien jaar geleden was Geraldine Kemper nog onbekend. Ze deed in 2009 mee aan het tv-programma ‘Sterretje Gezocht’, waarin BNN op zoek ging naar een nieuwe presentatrice, en won. Sindsdien is ze een vaak gezien figuur in het Nederlandse televisielandschap. Zo heeft ze Je Zal Het Maar Zijn en 3 Op Reis gepresenteerd. Midden 2019 besloot ze de overstap te maken naar RTL, waar ze gaat meewerken aan programma’s als Expeditie Robinson en The Voice. Ook helpt ze Chantal Janzen dit jaar met haar online platform &C én heeft ze haar eigen kledinglijn, Oscar&Jane. Bezig bijtje dus, die Geraldine!

Daredevil

Geraldine is niet snel bang: zo heeft ze gezoend met een tachtigjarige voor het programma Try Before You Die, gebruikte ze geestverruimende middelen op TV, maakte ze de meest indrukwekkende reportages voor Trippers en is ze naar alle uithoeken van de wereld gereisd.

Liefdesleven

Geraldine is erg privé over haar liefdesleven. Haar vriend laat ze nooit op haar social media kanalen zien, en tijdens premières gaat hij via de backstage ingang naar binnen terwijl zij over de rode loper loopt. Ze zijn al jaren samen, en hebben een huis gekocht in Amsterdam. Wel gaf ze toe dat ze het met vrouwen ook héél leuk kan hebben…

Forum
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
778 reacties
1.525k views
Laatste bericht  
22 reacties
21k views
Laatste bericht  
78 reacties
176k views
Laatste bericht  
9k reacties
16.761k views
Laatste bericht  
153 reacties
290k views
Laatste bericht  
379 reacties
1.227k views
Laatste bericht  
745 reacties
4.643k views
Laatste bericht  
142 reacties
554k views
Laatste bericht  
 
 
 
Werken...
X